Με την παρουσία 17 αθλητών κι αθλητριών από σωματεία όλης της χώρας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο προπονητικό κοινόβιο της κατηγορίας Ανάπτυξης.

Οι αθλητές γεννημένοι το 2003 και 2004 επιλέχθηκαν μετά τις συναντήσεις Ανάπτυξης που έγιναν σε όλα τα σωματεία της Ελλάδας το προηγούμενο διάστημα υπο την εποπτεία της αρμόδιας ομοσπονδιακής προπονήτριας Δήμητρας Γιαννιού και των συνεργατών της.

Το κοινόβιο θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά τις ημέρες της Α΄Φάσης του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος και συγκεκριμένα από τις 19 έως τις 23 Απριλίου.

Οι 17 αθλητές κι αθλήτριες που έχουν κληθεί τις πρωινές ώρες θα προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το απόγευμα θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών.

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κοινόβιο γιατί τα παιδιά στα πρώτα τους βήματα στο άθλημά μας έχουν την δυνατότητα να ακούσουν από τους ίδιους τους παγκόσμιους πρωταθλητές , τους οποίους συναντάμε κατά την διάρκεια των αγώνων, πολύ σημαντικά πράγματα για την κωπηλασία. Επίσης έχουν την δυνατότητα να κρατήσουν στην εκκίνηση μια βάρκα ενός πληρώματος με σπουδαίες επιτυχίες ή να το βοηθήσουν στα λεμβαρχεία . Όλες αυτές οι εμπειρίες είναι ιδιαίτερα πολύτιμες και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να τις προσφέρουμε σε αθλητές που ξεκινάνε την κωπηλασία» τόνισε η Δήμητρα Γιαννιού.

Αναλυτικά τα ονόματα των αθλητών που έχουν προσκληθεί να πάρουν μέρους στο Κοινόβιο είναι:

ΑΓΟΡΙΑ: Τζιρμάκης Παναγιώτης (ΟΦΘ), Ξηροχειμωνας Μάριος (ΝΟΘ), Μπούρτζης Μάριος (ΝΑΟΚΘ),Θεοδωρίδης Πέτρος (ΙΟΘ),Κιτσάτης Γιώργος (ΔΝΟΗ),Μπλέτσας Ηλίας (ΝΟΙ),Στασινός Πιερρος (Ομ.Ερετών), Τριανταφύλλου Στρατής (Αιολος),Σαμαράς Αρτέμης (ΝΟΜ), Σπυριδάκης Θεοδώρος (ΝΟΑ), Αθανασιάδης Ανδρέας (ΕΝΟΑ).

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Σαμίου Αποστολία (ΟΕΑ-ΝΑΒ),Αργυράκη Ελβίρα (ΝΟΘ),Φράγγου Ευταγγελία (ΝΟΓ), Παπατέρπου Παρθένα (ΝΟΘ),Δρίλλια Αναστασία (ΝΑΟΚΘ), Λεβεντέλλη Ελένη (ΝΟΜ).

kopilasia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here