Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος έπειτα από τη συνάντηση με τη Μαρία Αντωνίου, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ δήλωσε:

«Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα που έχει “κλειδώσει” είναι από την Καστοριά. Εχουμε λοιπόν για τον Αθλητικό Ομιλο Καστοριάς ένα έργο το οποίο πραγματικά το έχει ανάγκη η περιοχή που έχει δυναμική, έχει βγάλει πρωταθλητές, Ολυμπιονίκες, είναι ώρα λοιπόν να φτιάξουν και μία εγκατάσταση αντάξια της προσφοράς της δουλειάς που έκαναν εκεί πέρα τα παιδιά».

Μαρία Αντωνίου για νέο ναυταθλητικό: «Θα το τρέξουμε, θετικός ο υφυπουργός» – Έρχεται στην Καστοριά ο Λ. Αυγενάκης

Για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ναυταθλητικού Κέντρου στην Καστοριά και όσα ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την Καστοριά, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, η υπεύθυνη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

«Έθεσα το θέμα του Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς και, πιο συγκεκριμένα, της δημιουργίας ενός σύγχρονου κέντρου, με την κατάλληλη διαμόρφωση χώρων και υποδομών, αντάξιου των ομίλων της περιοχής και των διακρίσεων που έχουν επιφέρει» είπε η κ. Αντωνίου αποκαλύπτοντας ότι προσκάλεσε τον κ. Αυγενάκη στο Άργος Ορεστικό και την Καστοριά: «η επόμενη συνάντηση με τον υπφυπουργό Αθλητισμού θα γίνει στο 8ο Rally Greece Offroad που θα διεξαχθεί 12-15 Νοεμβρίου, στο Άργος Ορεστικό, για να δει και να γνωρίσει την Καστοριά από κοντά και όλα όσα μπορούν και πρέπει να γίνου εδώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here