Η Μαρία Αντωνίου στην εκδήλωση παραλαβής νέου σκάφους του ΝΟΚ με τη χορηγία του Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Νέας Υόρκης

Στη σημερινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, για τη παραλαβή ενός νέου σκάφους με χορηγία του Συλλόγου Καστοριέων “ΟΜΟΝΟΙΑ” Νέας Υόρκης, παραβρέθηκε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Πρόκειται για ένα νέο κωπηλατικό σκάφος, σε συνέχεια άλλης δωρεάς που έγινε πριν από λίγους μήνες, το οποίο προστίθεται στον ανανεωμένο πλέον στόλο του ιστορικού Ομίλου της Καστοριάς.

Τόσο η χορηγία αυτή, όσο και όλες οι προηγούμενες στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στις προσπάθειες Διοίκησης, προπονητών, αθλητών, γονέων και φίλων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ο οποίος έχει καταφέρει πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο”, σημείωσε η Μαρία Αντωνίου στο σύντομο χαιρετισμό της, τονίζοντας παράλληλα πως “η συμβολή του Συλλόγου «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης είναι τεράστια, όχι μόνο για το συγκεκριμένο Όμιλο αλλά και για όλη την τοπική κοινωνία της Καστοριάς και των διαφόρων Φορέων που την εκπροσωπούν. Αναγνωρίζουμε το έργο που επιτελούν, το θαυμάζουμε, τους ευχαριστούμε. Είμαι βέβαιη ότι και αυτό            το σκάφος θα φέρει στον Όμιλο και την Καστοριά ακόμη περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες”.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here