Σε εξέλιξη από το βράδυ της Κυριακής, βρίσκεται φωτιά στο Δίλοφο Βοΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia, μέχρι αυτή την ώρα (ώρα 11:00), καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτική Μακεδονίας με πολυάριθμο προσωπικό, πυροσβεστικά οχήματα, καναντέρ και ελικόπτερο  προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Πιο αναλυτικά στο μέτωπο ενεργούν αυτή την ώρα 13 υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα, με ανθρώπινο δυναμικό 72 πυροσβεστών, 3 σκαπτικά μηχανήματα και 1 βυτιοφόρο της πολιτικής προστασίας από εδάφους, ενώ ένα καναντέρ και ένα ελικόπτερο τύπου έρικσον επιχειρούν ρίψεις πάνω από το μέτωπο της φωτιάς.

Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη με πυκνό δάσος από πεύκα σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες τα οποία καθιστούν δυσκολότερο το έργο της Πυροσβεστικής η οποία καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες δύο μέρες τώρα προκειμένου να ανακόψει την πορεία της φωτιάς. Σε επικοινωνία του kozanimedia με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας μας διαβεβαίωσαν πως προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τις κατοικημένες περιοχές.
kozanimedia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here