Στο εκλογικό αποτέλεσμα και τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης αναφέρθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου:

«Με το θριαμβευτικό αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα και ταυτόχρονα μια ισχυρή εντολή για να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά στο δρόμο της προόδου και της κοινωνικής συνοχής, στο δρόμο των μεγάλων αλλαγών που χρειάζεται η πατρίδα μας.

Σήμερα με την ορκωμοσία του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη και την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης, η Ελλάδα ξεκινά μία νέα περίοδο διακυβέρνησης με προσανατολισμό στην υλοποίηση των μεταρρυθμιστικών στόχων, με προοπτική ανάπτυξης  και ευημερία για όλους.

Σε ό,τι με αφορά, θέλω να συγχαρώ θερμά τους νέους υπουργούς, με τους οποίους θα εργαστούμε από κοινού για να υλοποιήσουμε τους προγραμματικούς στόχους που θέσαμε προεκλογικά, με γνώμονα μια Ελλάδα ισχυρή και ασφαλή, ένα κράτος σύγχρονο, ευρωπαϊκό, αποτελεσματικό, χωρίς ανισότητες, μια χώρα για όλους τους Έλληνες.

Παράλληλα, θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες συμπολίτες μου, που με τίμησαν με τη ψήφο τους αποδεικνύοντας, για μια ακόμη φορά, την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη η διάθεσή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου, την παράταξη και τον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here