Έχοντας κάνει ποδαρικό με το… δεξί στην πρεμιέρα του β’ γύρου τόσο οι «μαυραετοί» του Σπύρου Μηλιάτη όσο και οι «ενωσίτες» του Νίκου Γατόπουλου, νικώντας οι πρώτοι τη Δόξα Αμπελοκήπων με 3-2 και οι δεύτεροι τον Κρόνο με 3-1, αλήθεια είναι, ότι πέτυχαν αυτό που ονειρεύονταν και σχετίζονταν με ένα ιδανικό από πλευράς τους ξεκίνημα στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Προσθέτοντας, λοιπόν, Δόξα Κορησού και  Α.Ε. Βιτσίου τρεις φρέσκους βαθμούς στο ενεργητικό τους, χάριν των οποίων η πρώτη ανέβηκε στην 8η θέση, ενώ η δεύτερη στην 9η, γεγονός είναι, ότι «έφτιαξαν» ψυχολογία ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης του προσεχούς Σαββάτου στο γήπεδο της Κορησού.

Στο εν λόγω, εντέλει, παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα κληθούν να… μετρήσουν τις δυνάμεις τους, με στόχο να μείνουν στον «ασφαλτοστρωμένο» δρόμο που πάτησαν με το… καλημέρα του β’ γύρου, όμως, αναφορικά με την προσφιλή μας συνήθεια να προτείνουμε κάποιο σημείο για στοιχηματισμό, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, η ισορροπία που φαίνεται να έχουν τα δύο «οπλοστάσια», και αποδεικνύεται του λόγου τα αληθές από το 0-0 του α’ γύρου, δεν μας επιτρέπει να ρισκάρουμε κάποια πρόβλεψη. Ως εκ τούτου, «no bet».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here