Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η πολυμελής αποστολή του Πρωτέα, με επικεφαλής της Πρόεδρο κ. Μαίρη Μπαλλη, από το πανέμορφο Ούλτσιν του Μαυροβουνίου, όπου συμμετείχε στο Διεθνές Τουρνουά Τένις “Ulcinj Open 2018”, στο οποίο πήραν μέρος  86 αθλητές και αθλήτριες από 14 χώρες.

Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν σε εξαιρετικά χωμάτινα γήπεδα και πήραν μία γεύση από άρωμα μεγάλων διεθνών διοργανώσεων, κάτι το οποίο βοηθάει, κυρίως τους μικρούς αθλητές για να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες που είναι άκρως απαραίτητες για την εξέλιξή τους.

Πέρα όμως από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, τέτοιες αποστολές δημιουργούν ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα, που υπάρχει άλλωστε στον Πρωτέα από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του.

Ο Πρωτέας δείχνει πλέον μεγάλη βαρύτητα κάθε τομέα και για τον λόγο αυτό εντείνει τις δράσεις του σε κάθε ηλικία σε κάθε επίπεδο, κάνοντας δημόσιο κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν να δοκιμάσουν τις μοναδικές χαρές που προσφέρει το Τένις, στις υπέροχες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου, ο οποίος είναι ο μακροβιότερος και ιστορικότερος Σύλλογος Τένις της περιοχής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here