Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στην Καστοριά. Ο Θανάσης Τράντας συμφώνησε με την ομάδα, ενώ παρέμε??νε και ο Γιάννης Νέδος.

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στην Καστοριά. Ο Θανάσης Τράντας συμφώνησε με την ομάδα, ενώ παρέμεινε και ο Γιάννης Νέδος.

Ο Τράντας, που έμεινε ελεύθερος από τον Α. Ο, Κάστωρ, είναι γεννημένος στις 28/07/1993, έχει ύψος 1.81 m και βάρος 80 Kgr και ήταν από τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής του Κάστορα, την τελευταία τριετία. 

Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Θανάσης Τράντας, δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήλθα στην Καστοριά, μια ομάδα με ιστορία, αλλά και με υψηλές βλέψεις για την καινούργια χρονιά. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμη. Πάντως από τι φαίνεται δημιουργείται ένα ισχυρό σύνολο, ικανό να πραγματοποιήσει το όραμα των ανθρώπων της νέας μου ομάδας”.

Παράλληλα, από την διοίκηση της Καστοριάς ανακοινώθηκε και η παραμονή του Γιάννης Νέδου. Ο ποδοσφαιριστής, που είναι γεννημένος στις 24/10/1994 αγωνίζεται τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αριστερός ακραίος. Πέρυσι είχε δεκατρείς (13) συμμετοχές, με τα χρώματα της Καστοριάς, ενώ πέτυχε και ένα (1) γκολ.

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Καστοριάς για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλε”, ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Νέδου. Και ο Νέδος συνέχισε: “Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά από πέρυσι, μια και η Καστοριά έχει υψηλούς στόχους, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω έτσι, ώστε αυτοί οι στόχοι να πραγματοποιηθούν”.

agsk-kastoria.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here