Μια… χαψιά έκαναν τα κορίτσια της Καστοριάς τη Ροδόπη

Υπάρχουν στιγμές που όλα δουλεύουν «ρολόι», τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο γίνονται με μαθηματική ακρίβεια και όταν μια ομάδα καταφέρνει να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για την υλοποίηση του στόχου της, τότε τίποτε δεν μπορεί να τη σταματήσει.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δέλλιος

Κάπως έτσι, λοιπόν, για να μην πούμε ακριβώς έτσι, εξελίχθηκαν το απόγευμα σήμερα τα πράγματα στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς, στην κόντρα του Γ.Π.Ο. Καστοριάς με τη Ροδόπη 87 ΓΑΠΣ, στην οποία τα κορίτσια του Χρήστου Καλύβα πήραν με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη με σκορ 4-0.

Ήταν το… παρθενικό «τρίποντο» της ομάδας της Καστοριάς στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα, από μόνο του φανερώνει, ότι οι γηπεδούχες είχαν μεγάλα κέφια, ήταν σαφώς καλύτερες από τις αντίπαλές τους και αν συνυπολογίσει κανείς και τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν, χωρίς, ωστόσο, να τις τελειώσουν όλες, τότε γίνεται εύκολα κατανοητό πως ο Γ.Π.Ο. Καστοριάς ήταν το απόλυτο «αφεντικό» στην αναμέτρηση.

Το «κουβάρι», εντέλει, της νίκης των κοριτσιών του Χρήστου Καλύβα, άρχισε να ξεδιπλώνεται στο 32’, όταν η Σχίζα με αυτογκόλ «έγραψε» το 1-0, ενώ στο 43’ η Νικόλ Τζιάρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, που ήταν και αποτέλεσμα του α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το καλό παιχνίδι της Καστοριάς συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να προκύψει το 3-0 στο 55’, ύστερα από γκολ της Ανδριάνας Μάρκου, ενώ το τελικό σκορ (4-0) διαμορφώθηκε στο 78’ με σκόρερ την Αλεξάνδρα Τσιούκρα.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Δημητριάδου, Γκάνα, Γκόγκου, Λιούλια, Τζανοπούλου (83’ Κυριζάκη), Μουρτσέκα, Μάρκου, Τάσιου, Τράντου (69’ Τσιούκρα), Τζιάρα (79’ Δρακάκη), Φασίδου (76’ Πάντου)

ΡΟΔΟΠΗ 87′: Γιώρκα, Σχίζα, Καρακουλάκη, Κακοψήτου, Δαγκλή, Γεωργοπούλου, Τσουκαλά, Περιβολοπούλου, Καλενδράλη (71’ Αντωνοπούλου), Πολυδώρου (46’ Θεοφίλου), Μπασούρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here