Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους του δανέζικου δημοπρατηρίου της Kopenhagen Fur και τους 75 Έλληνες φαρμαδόρους, μετά τη λήξη της πρώτης ημέρας του σεμιναρίου διαλογής δερμάτων, που διοργάνωσε και φέτος το δανέζικο δημοπρατήριο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ξηραντηρίου ΚΤΚ – ΚΟΥΣΤΑΣ.

Ο ιδιοκτήτης του Ξηραντηρίου Πέτρος Κούστας είχε ετοιμάσει μια ευχάριστη μουσική ελληνική βραδιά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στον αμπελώνα του , προσφέροντας φαγητό και φυσικά το εξαιρετικό κρασί και τσίπουρο δικής του παραγωγής.

Τέλος, ο κ. Πέτρος Κούστας, ιδιοκτήτης του Ξηραντηρίου ΚΤΚ ΚΟΥΣΤΑΣ, αφού συνεχάρη το δημοπρατήριο της Kopenhagen Fur για τις αξιόλογες αυτές δράσεις του, ενημέρωσε τους Έλληνες φαρμαδόρους αναφορικά με τη συνεργασία του τμήματος ερευνάς και ανάπτυξης του ομίλου ΚΟΥΣΤΑΣ με ερευνητικό κέντρο πανεπιστημίου, για τις συνθήκες διατήρησης των δερμάτων. Επίσης ανακοίνωσε την αγορά σύγχρονων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων προκειμένου να διατηρούνται τα δέρματα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με ιδανικές και ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας – υγρασίας έτσι ώστε να μην επηρεάζονται και να μην μειώνεται το μέγεθός τους, έως ότου παραληφθούν από το δημοπρατήριο της Kopenhagen FURS.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here