Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί από πλευράς κόσμου για την Κυριακάτικη τοπική αναμέτρηση !!! 


Τα «μαύρα σύννεφα» που έχουν μαζευτεί πάνω από τον … ουρανό τους, μετά τις τέσσερις απανωτές τους ήττες, που, γεγονός είναι, τους καθήλωσαν στη βάση του βαθμολογικού πίνακα, θα προσπαθήσουν να διώξουν οι «γουναράδες» με μια νίκη τους στην Κυριακάτικη τοπική κόντρα, ώστε να επιστρέψουν στα χαμόγελα, ενώ οι «λύκοι» του Άργους Ορεστικού, που απέδειξαν ότι μπορούν και τα καταφέρνουν και μακριά από τη … φωλιά τους, θα επιδιώξουν να πετύχουν τη 2η εκτός έδρας νίκη τους στη φετινή σεζόν, προκειμένου να … τραφούν τόσο βαθμολογικά όσο και  από πλευράς ψυχολογίας.


Είναι, αναντίρρητα, μια «εμφύλια», θα τη χαρακτήριζε κανείς, αναμέτρηση, που, κατά τ’ άλλα, έχει ήδη προσελκύσει από πλευράς ενδιαφέροντος τα βλέμματα των μπασκετόφιλων του νομού μας, και οι οποίοι άγνωστο είναι αν θα μπορέσουν όλοι να το παρακολουθήσουν από κοντά, μιας και η χωρητικότητα της κερκίδας του Δ.Α.Κ Καστοριάς είναι δεδομένη και μικρή για μια τέτοια σπουδαία από βαθμολογικής πλευράς αλλά και τοπικών ερεισμάτων αναμέτρηση.


Το σίγουρο, πάντως, είναι, ότι και οι δύο ομάδες διαθέτουν εκείνο το έμψυχο υλικό ώστε η ιστορία των μεταξύ τους αγώνων να φανεί καλή μαζί τους και να τους απονείμει τα εύσημα για ένα παιχνίδι που θα το θυμούνται όσοι το παρακολουθήσουν για πολλά χρόνια τόσο για θεαματικότητά του όσο και για τις συγκινήσεις του. Ευχή, βέβαια, όλων, είναι να διεξαχθεί σε αθλητικά και μόνο πλαίσια.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι και οι δύο ομάδες που για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν σε επίπεδο Β’ Εθνικής, προέρχονται από ήττες την περασμένη Κυριακή, οι «λύκοι» στο Άργος Ορεστικό από τον Γ.Σ. Λάρισας και οι «κάστορες» στην Κατερίνη από τον Πιερικό- Αρχέλαο, κάτι που σημαίνει, ότι αμφότερες έχουν ακατάσχετη … δίψα για τη νίκη, ενώ υπάρχει και μια επιπλέον ιδιαιτερότητα σε αυτό το παιχνίδι που αξίζει να σχολιαστεί, και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι ο προπονητής του Άργους Ορεστικού Γιώργος Καραταγλίδης, θα έρθει αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και σαν παίκτης αλλά και σαν προπονητής.    


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here