«Αυτό είναι περίπτερο, δεν είναι κόμμα. Ο Βελόπουλος προσπαθεί να είναι ο αυτοκράτορας», λέει ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Σφοδρές κατηγορίες κατά του προέδρου της  Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, εκτοξεύει ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης και βουλευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης.

Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, αποκαλεί το κόμμα ως εγκληματική οργάνωση, το οποίο όπως λέει χαρακτηριστικά μπορεί να εξελιχθεί χειρότερο από τη Χρυσή Αυγή. 

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε ο Αντώνης Μυλωνάκης το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε «αυτή η εγκληματική οργάνωση – που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019- δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος».

Ο κύριος Μυλωνάκης συνεχίζει λέγοντας ότι «για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».

Απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί αυτό αποτελεί πολιτική εγκληματική οργάνωση ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε «Η πολιτική εγκληματική οργάνωση, θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες, να δολοφονήσει ανθρώπους – σχηματικά – για να βάλει τους δικούς της, δέκα ανθρώπους, Αυτό είναι περίπτερο, δεν είναι κόμμα. Προσπαθεί να είναι ο αυτοκράτορας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here