Σε… θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας ζευγαριού Ελληνοκυπρίων , καθώς τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της Αστυνομίας δεν έδειξαν οποιαδήποτε παραβίαση των εισόδων της οικίας.

Σύμφωνα με το politis.com.cy η Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Η νεκροψία στις σορούς των δύο θυμάτων θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Αρχικά το παιδί του ζεύγους, το οποίο μάλιστα ήταν υιοθετημένο, είχε δηλώσει ότι εισέβαλαν κουκουλοφόροι στο σπίτι τους στο Στρόβολο, ωστόσο ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία σύμφωνα με την οποία δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν εντός της οικίας.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «η Αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνά αυτή την σοβαρή υπόθεση».

Με το πρώτο φως της ημέρας στη σκηνή έσπευσε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου για εξετάσεις. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών, αναζητώντας παράλληλα τα αίτια του στυγερού εγκλήματος.

Στο σημείο έχει σπεύσει και ο Δήμαρχος Στροβόλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος Γ.Χ. εργαζόταν στην Αγγλική Σχολή στη Λευκωσία και η σύζυγός του Ν.Σ. στην Κεντρική Τράπεζα.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι δολοφονήθηκε τα ξημερώματα στο σπίτι του στον Στρόβολο.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι τα θύματα βρέθηκαν σε λίμνη αίματος στο δάπεδο του σπιτιού.

Το 11χρονο υιοθετημένο παιδί του ζευγαριού μπόρεσε να διαφύγει. Έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ανέφερε σε κατάσταση πανικού τι συνέβη. Οι δράστες φέρεται να είπαν στο παιδί να μην φοβάται και δεν θα το πείραζαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν τη κυπριακή διάλεκτο και φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες.

Πηγή: reader.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here