Οι πρώτες επτά ημέρες του Νοέμβρη για τη χώρα μας έχουν καθιερωθεί ως η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού. Η φετινή θεματολογία της εβδομάδας θα επικεντρωθεί στην επίδραση της βρεφικής διατροφής στην περιβαλλοντική και κλιματική αλλαγή, και στην επιτακτική ανάγκη να υποστηρίξουμε τον θηλασμό για την υγεία του πλανήτη και των κατοίκων του.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού και με αφορμή τον εορτασμό της Πανελλήνιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, διοργανώνουν τη διαδικτυακή εκδήλωση ‘Μύθοι και αλήθειες γύρω από το μητρικό Θηλασμό’.
Ομιλήτριες της διαδικτυακής ενημέρωσης θα είναι οι:
Ματίνα Βλαχοπούλου, μαία, Κιοσέ Αθηνά, επισκέπτρια υγείας
Βάσω Χατζόπουλου παιδίατρος, μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαρία Παπαλαμπροπούλου, κοινωνική λειτουργός του συμβουλευτικού κέντρου.
Η ενημερωτική συνάντηση για λόγους ασφαλείας και πρόληψης για την Covid-19 θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.
Για τη συμμετοχή σας χρειάζεται να επικοινωνήσετε στο email [email protected] ώστε να λάβετε τον σύνδεσμο στον οποίο θα συνδεθείτε.

Για την εκδήλωση μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και την Έλενα Νατσούλη, η επιστημονική συνεργάτης του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Καστοριάς, Μαρία Στεργίου.

Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here