Σε ακόμη μία σημαντική προσθήκη προχωράει η διοίκηση της Ομόνοιας Βογατσικού! Αυτήν τη φορά παίρνει τον αμυντικό, Αλέξανδρο Κράιμ, από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του sentra.com.gr οι ιθύνοντες της Ομόνοιας Βογατσικού προχωρούν στην απόκτηση του 23χρονου, Αλέξανδρου Κράιμ, από τον ΑΣ Νεάπολης (Θεσσαλονίκης).

Ο Αλέξανδρος που έχει καταγωγή από την Γερμανία αλλά και από το Βογατσικό παίζει κυρίως στην άμυνα, ως στόπερ αλλά και ως αμυντικό χαφ, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΣ Νεάπολης και στο παρελθόν έχει φορέσει και τα χρώματα των «βυσσινοί» του ΑΟ Κάστωρ.

Την περασμένη σεζόν είχε περισσότερες από 20 συμμετοχές με τη Νεάπολη και βοήθησε στην παραμονή της στην α΄κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας μιας και η ομάδα του οδηγήθηκε στα μπαράζ παραμονής. Ενώ, την σεζόν 2015-2016 ο Κράιμ έφτασε με την ομάδα του στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο που θα την οδηγούσε στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον παίκτη, τον ρωτήσαμε πως αισθάνεται που θα αγωνιστεί με χρώματα της Ομόνοιας, αλλά και τους στόχους που έχει, ο Αλέξανδρος μας απάντησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος θα τιμήσω την ομάδα του χωριού μου, το Βογατσικό και θα βάλω τα δυνατά μου για να την φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here