Την ακαταλληλότητα του κλειστού «Δημήτρης Διαμαντίδης» την έχουμε αναφέρει (τόσο εμείς όσο και ο πρόεδρος του ΑΣ Καστοριάς) πάμπολλες φορές στο παρελθόν, έφτασε, όμως, η στιγμή που η ομάδα της πόλης μας, που εκπροσωπεί ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ της χώρας, να μην μπορεί να αγωνιστεί σε ένα πολύ κρίσιμο ματς στην έδρα της.

Ο ΑΣ Καστοριάς αύριο Σάββατο δίνει μια εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση, έχοντας ως στόχο να προσθέσει στο ενεργητικό του την 9η νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, έτσι ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να ανέβει ένα ακόμη… σκαλί στη βαθμολογική κλίμακα και να κάνει ένα ακόμη… βήμα προς τα play off που μπορούν να τον οδηγήσουν στα «σαλόνια» της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι καθοριστικής σημασίας και η ομάδα μας είχε ένα επιπλέον ισχυρό «όπλο» στα χέρια της, που δεν είναι άλλο από την έδρα της. Αυτό όμως, δεν θα το έχει, μιας και το κλειστό «Δημήτρης Διαμαντίδης», όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, έμπασε νερά από την οροφή και αυτό το κατέστησε ακατάλληλο για τη διεξαγωγή του σαββατιάτικου αγώνα!

Έτσι, οι άνθρωποι του ΑΣ Καστοριάς ξεκίνησαν άμεσα τις διαδικασίες για να γίνει ο αγώνας έστω και στη δεύτερη έδρα της ομάδας (κλειστό Άργους Ορεστρικού). Και έτσι θα γίνει.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως ο καθορισμένος αγώνας του Σαββάτου του ΑΣ Άργους Ορεστικού με τον ΑΠΣ Πτολεμαΐδας αναβάλλεται.

Ντροπή κύριοι…

Δημήτρης Δέλλιος

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here