Εκδηλώσεις υποδοχής στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, της 6ης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας του Τόκιο, Αναστασιάδου Ευαγγελίας.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 14-8-2019 και ώρα 8 μ.μ., στις ναυταθλητικές του εγκαταστάσεις, προκειμένου να τιμηθεί η αθλήτριά του Αναστασιάδου Ευαγγελία, η οποία μαζί με την συναθλήτριά της Φράγγου Ευαγγελία, κατέκτησαν την 6η θέση στο αγώνισμα του διπλού σκιφ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατηγορίας Εφήβων/Νεανίδων του Τόκιο.

Ας ενώσουμε όλοι μαζί το χειροκρότημα και την αγάπη μας για αυτό το μικρό κορίτσι, που μας έκανε περήφανους στα πέρατα της γης, δίνοντας όλες της τις δυνάμεις και τον καλύτερό της εαυτό. Ας βρεθούμε στο χώρο όπου χρόνια τώρα, έκανε την προσπάθειά της για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, να φτάσει στην κορυφή. Μέσα από την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς έφτασε εκεί που της αξίζει και είναι σίγουρο πως θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Της αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα χειροκρότημα από τα βάθη της καρδιάς μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την Ευαγγελία μας. Ας βρεθούμε όλοι μας εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here