Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την άφιξή του στην Κουμουνδούρου απέφυγε να κάνει δηλώσεις – Σε εξέλιξη σύσκεψη Τσίπρα με Τσακαλώτο, Καλόγηρου, Σβίγκου, Βασιλειάδη και Φλαμπουράρη

Στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Παρά τη συντριπτική ήττα που καταγράφουν τα αποτελέσματα για το κόμμα του, ο κ. Τσίπρας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν συγκεντρωμένοι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Προσπαθώντας να αποφύγει τις «δύσκολες» ερωτήσεις, δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε και αμέσως κατευθύνθηκε στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον συνεχάρη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με ΕυκλείδηΤσακαλώτο, Μιχάλης Καλόγηρου, Ράνια Σβίγκου, Γιώργο Βασιλειάδη και Αλέκο Φλαμπουράρη.

Την ίδια ώρα, τα στελέχη του κόμματος με εμφανή αμηχανία παρακολουθούν τα αποτελέσματα των εκλογών. Σε πηγαδάκια στελεχών, συζητείται η μεγάλη διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία, με πολλούς να αναρωτιούνται «τις πταίει». Σε ερωτήματα για την επόμενη ημέρα αλλά και πώς βλέπει το αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του κόμματος απαντάνε ότι βρίσκονται σε αναμονή.

Αυτή την ώρα, στελέχη του κόμματος συσκέπτονται με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για τα αποτελέσματα των εκλογών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here