Η ετήσια τελετή για τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών που σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία και συγκίνησαν τον φίλαθλο κοινό με τα επιτεύγματά τους πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 17 Ιανουαρίου, στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ και μεταδόθηκε ζωντανά από το Novasports.

Στο πλαίσιο της λαμπρής εκδήλωσης, η Nova, απένειμε το βραβείο Ήθους, που θεσμοθετήθηκε με στόχο την αναγνώριση ενός αθλητή ή μίας αθλήτριας για τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα.

Το βραβείο Ήθους Nova απονεμήθηκε από την Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media, στον Μίλτο Τεντόγλου, χρυσό Ολυμπιονίκη, στο άλμα εις μήκος.

Η κα. Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media, δήλωσε: «Η Nova, ως υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών που αγωνίζονται με συνέπεια και ήθος.

Το βραβείο Nova, το οποίο θεσμοθετήσαμε πέρυσι, απονέμεται κάθε χρόνο σ’ έναν ξεχωριστό αθλητή που τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα. Φέτος, το βραβείο Nova απονέμεται στον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, έναν σπουδαίο αθλητή που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και ξεχωρίζει ως άνθρωπος με το ήθος του και αποτελεί πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νέα παιδιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here