Αφού αποκλείστηκε το κόμμα του απ’ τις εκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στρέφεται προς την Ελληνική Λύση που έκανε άνοιγμα συνεργασιών

Με σημερινή του ανάρτηση στο Twitter, ο Κ. Μπογδάνος τονίζει ότι «η δήλωση-πρόσκληση Βελόπουλου για πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων μετά από τις εκλογές της 21/5 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα» και προσθέτει ότι «στην επόμενη Βουλή, που επιφυλάσσει δεινά για τον Ελληνισμό, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση».

Χθες ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απηύθυνε προσκλητήριο συστράτευσης στα κόμματα τα οποία αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία.

«Είναι ανεπίτρεπτο να αφήνουμε τον Άρειο Πάγο να απορρίπτει κόμματα και είναι απαράδεκτο για τη δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία με νόμο δικό της να αποκλείει κομματικούς σχηματισμούς, γιατί δεν είναι της αρεσκείας της. Εμείς καλούμε τα κόμματα τα οποία αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία, να κάνουμε μετά τις 21 Μαΐου μία πανελλήνια συστράτευση των εθνικών πατριωτικών κομμάτων απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα, η μπίζνα και το χειρότερο να οδηγήσουν τη χώρα σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα.

Το κόμμα των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, τέθηκε πριν από λίγες ημέρες εκτός εκλογικής διαδικασίας με απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά της «Πατριωτικής Ένωσης» κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ, που υποστήριζε ότι οι Μπογδάνος – Εμφιετζόγλου έκλεψαν το όνομα.

Παράλληλα, κρίθηκε ότι το σύμβολο με τον Ήλιο της Βεργίνας είναι εθνικό σύμβολο και απαγορεύεται η χρήση του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here