Η επόμενη ταινία του Quentin Tarantino θα ερευνήσει μία από τις πιο διαβόητες δολοφονίες όλων των εποχών.

Πηγές ανέφεραν στο Variety ότι η μελλοντική ταινία του Tarantino, το σενάριο της οποίας έχει ήδη γράψει ο ίδιος και θα φέρει τη σκηνοθετική του σφραγίδα, θα επικεντρωθεί στις δολοφονίες της «οικογένειας» Μάνσον (Manson).

Η τραγωδία συνέβη στις 8 Αυγούστου 1969, όταν ο αρχηγός της αποκαλούμενης «οικογένειας» Charles Manson – ένας άνεργος με καταδίκες για ληστείες και βιασμούς και αποτυχημένος μουσικός – διέταξε μια ομάδα από τους οπαδούς του να επιτεθούν στους επισκέπτες ενός σπιτιού στο Benedict Canyon του Los Angeles. Όσοι ήταν στο σπίτι δολοφονήθηκαν βίαια συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού Sharon Tate, η οποία ήταν τότε οκτώ μηνών έγκυος.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί που θα εστιάζει η ταινία του Tarantino, αν θα είναι μία ιστορική αφήγηση των γεγονότων που συνέβησαν ή αν το έγκλημα θα είναι το σκηνικό για ξεχωριστές, αλληλένδετες ιστορίες.

Συνεργάτες του Tarantino πάντως αναφέρουν ότι θα προσεγγίσει για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους πρωτοκλασάτα ονόματα του Hollywood.

Η ταινία θα είναι η ένατη του Quentin Tarantino, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε το γουέστερν «The Hateful Eight» (Οι μισητοί 8) με πρωταγωνιστές τον Samuel L. Jackson και τον Kurt Russell και έσοδα 54 εκατομμύρια δολάρια στο box office των ΗΠΑ.

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here