Στη σκιά του ιερού βράχου φώτισαν τη νύχτα και μας χάρισαν μοναδικές ροκ στιγμές, σεβόμενοι τον χώρο, αλλά χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στο ροκ συναίσθημά τους.

Οι λάτρεις των Foo Fighters δέχθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού ένα απρόσμενο δώρο. Η αγαπημένη ροκ μπάντα ανακοίνωσε την άφιξή της στην Αθήνα για μια συναυλία στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο της νέας σειράς του PBS, Landmarks Live, όπου ο παρουσιαστής και ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, μυεί τον θεατή στην ιστορία του εκάστοτε μνημείου ενώ προχωρά και σε προσωπικές συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες.

Ο απροσδόκητος χαρακτήρας της συναυλίας και η περιορισμένη διάθεση εισιτηρίων, πυροδότησαν πολλές εικασίες και αρκετή γκρίνια. Ο ιδιαίτερα αυστηρός έλεγχος ασφαλείας, κατανοητός λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου και της μαγνητοσκόπησης του, δημιούργησε μια άνευ προηγουμένου ουρά στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ήταν εμφανές πως όλοι όσοι περίμεναν είκοσι χρόνια για να δούνε τους Foo Fighters στην Ελλάδα δεν είχαν καμία διάθεση να περιμένουν ούτε λεπτό ακόμα.

Ο ιδιαίτερα αυστηρός έλεγχος ασφαλείας, κατανοητός λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου και της μαγνητοσκόπησης του live, δημιούργησε μια άνευ προηγουμένου ουρά στην Διονυσίου Αεροπαγίτου. Φωτο: Ινώ Μέη

Η αλήθεια είναι πως το ελληνικό κοινό έχει πολλάκις κακοπάθει από live στα οποία η απόκλιση μεταξύ της ανακοινωθείσας ώρας έναρξης και της στιγμής που ο καλλιτέχνης ανεβαίνει στη σκηνή είναι τεράστια. Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν οφείλουμε να πούμε πως είναι προς τιμήν της παραγωγής το ότι δεν μας είχε στημένους επ’ αόριστον και το θέαμα ξεκίνησε με μόλις είκοσι λεπτά καθυστέρησης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πηγή: lifo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here