Ακούστε ξανά ολόκληρη την επετειακή εκπομπή του Antennes 93.6 για το έπος της Καστοριάς!

Στις 25 Μαΐου του 1980 το όνομα της Καστοριάς γράφτηκε με χρυσά γράμματα στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων της Ελλάδος.

Η ημέρα όπου η ιστορική ομάδα στέφθηκε πανάξια Κυπελλούχος Ελλάδος, επικρατώντας του Ηρακλή στο στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας με σκορ 5-2.

Ο Antennes 93.6 και ο Χρήστος Νατσούλης σε συνεργασία με τον Στράτο Μορφίδη ετοίμασαν, μετά από 40 χρόνια από την κατάκτηση του κυπέλλου, μια ξεχωριστή εκπομπή με συνεντεύξεις, ιστορικά στοιχεία και πολλές εκπλήξεις.

Στην επετειακή εκπομπή μίλησαν ο δημοσιογράφος, Γιάννης Διακογιάννης και οι ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας της σεζόν 1979-1980: Νίκος Σαργκάνης, Λάζαρος Αλεξιάδης, Γιάννης Σιαπανίδης, Αντώνης Κόπανος, Λάκης Σημαιοφορίδης, Γιώργος Παράσχος, Γιάννης Δίντσικος, Αργύρης Παπαβασιλείου, Ανδρέας Βοϊτσίδης, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Τάκης Τσιρώνης, Σάκης Ερμείδης, Γιώργος Χουνουζίδης, Θωμάς Λιόλιος, Στάθης Παρουσιάδης, Κώστας Μπάκης, Κώστας Αγόρου, Θέμης Καπουσούζης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Σάκης Αναγνώστου, Κώστας Στολτίδης, Θόδωρος Μπεργελές. Ο Παύλος Σιάντσης μέλος της χρυσής ομάδας δεν μπόρεσε να μιλήσει για ειδικούς λόγους, ενώ μίλησαν και οι ποδοσφαιριστές ομάδων που βρέθηκαν αντίπαλοι εκείνη την χρονιά στην πορεία προς τον τελικό: Λάκης Παπαϊωάννου (Ηρακλής), Παναγιώτης Κοϊβέρογλου (Καβάλα), Τάσος Μητρόπουλος (Εθνικός) και Τάκης Παραφέστας (Λάρισα).

Επίσης, μίλησε ο τότε πρόεδρος κ. Γιώργος Χαλκίδης και ο Τάκης Αργυρός, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καστοριάς.

Τέλος, μίλησε και ο Αργυράκης Παύλου, ο άνθρωπος που έφερε από την Αμερική τις φανέλες της ομάδας, ενώ και ο Γρηγόρης Κίτσος, φανατικός φίλος της ομάδας και συνεργάτης του δημοσιογράφου, Δαμιανού Δέλλιου, έδωσε τα πλήρη αγωνιστικά στατιστικά στοιχεία εκείνης της σεζόν.

Να σημειωθεί πως η επετειακή εκπομπή ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Δαμιανού Δέλλιου.

Ακούστε την ξανά εδώ:

Ο Θωμάς Λιόλιος για το έπος της Καστοριάς του 1980:

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της τότε χρυσής ομάδας της Καστοριάς, μίλησε την επόμενη ημέρα από την συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here