Για μια ακόμη φορά η ΝΔ πέταξε στον Καιάδα τους πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς και τους 3 Δήμους της περιοχής μας.

Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές στις 13-5-2023  στο πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης για «νέες υποδομές παροχής νερού , τηλεμετρίας και έργων τηλεχειρισμού για τον εντοπισμό διαρροών σε δίκτυα ύδρευσης και προμήθεια ψηφιακών μετρητών νερού» εγκρίθηκαν και ενισχύονται οικονομικά 106 Δήμοι σε όλη την χώρα, αλλά μένουν εκτός όλοι οι Δήμοι της ΠΕ Καστοριάς.

Συγκεκριμένα ενώ  και οι 3 Δήμοι της περιοχής μας, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου κατέθεσαν προτάσεις που αξιολογήθηκαν θετικά  από τους υπηρεσιακούς φορείς,  στη συνέχεια κόπηκαν από την κυβέρνηση της ΝΔ με πολιτική απόφαση των κ.κ. Σκρέκα και Σκυλακάκη και έμειναν εκτός προγράμματος.

Για άλλη μια φορά, αυτή είναι η αντιμετώπιση της ΝΔ προς την Π.Ε. Καστοριάς. Οι πολιτικές της ΝΔ αφήνουν την περιοχή μας να καταρρέει. Στην Καστοριά  που ερημώνει εδώ και 4 χρόνια, το μόνο που κάνει η ΝΔ  είναι να πλειοδοτεί σε λόγια και ανέξοδες φανφάρες κομματικού πατριωτισμού χωρίς κανένα αντίκρισμα. Θεωρεί δεδομένους του πολίτες , τους σίγουρους που δεν χρειάζεται να κάνει  τίποτα γι αυτούς αφού έτσι κι αλλιώς  θα την ψηφίσουν…

Δεν αξίζουμε ως Π.Ε. Καστοριάς μια τέτοια αντιμετώπιση. Αξίζουμε καλύτερα! Μπορούμε καλύτερα και αυτό το μήνυμα ότι δεν είμαστε δεδομένοι και οι παρίες της Ελλάδας πρέπει να το δώσουμε στις 25 Ιουνίου στις εκλογές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here