Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής μας ομάδας κωπηλασίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που ξεκίνησε σήμερα στο Τρακάι της Λιθουανίας.

Και τα δυο διπλά σκιφ τόσο των εφήβων όσο και των νεανίδων πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά και έδειξαν το δρόμο και στα υπόλοιπα ελληνικά πληρώματα που ρίχνονται στη μάχη από αύριο Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά οι Χρήστος Στεργιάκας και Χαράλαμπος Ντινενής (ΦΩΤΟ) τερματισαν 2οι στο προκριματικά με χρόνο 6:38.18 και πήραν τη πρόκριση για την επόμενη φάση . Το ελληνικό πλήρωμα ήταν από το ξεκίνημα της κούρσας στη 2η θέσξ και την κράτησε ως τον τερματισμό.

 

Λίγο αργότερα οι Αρτεμις Ντούσκου και Μαρια Κυριδου (ΦΩΤΟ) στο αντίστοιχο αγώνισμα ξεκίνησαν από την πρώτη θεση μέχρι τα μισά της κούρσας , πέρασαν 3ες στα 1500 για να τερματίσουν στη 2η θέση με χρόνο 7·19.64 που τους χάρισε τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης ξεκινάει με την συμμετοχή της τετρακώπου άνευ των νεανίδων στον προκριματικό ενώ θα ακολουθήσουν οι προκριματικοί για τις δίκωπες άνευ εφήβων και νεανίδων της τετρακώπου άνευ των εφήβων και του τετραπλού σκιφ των εφήβων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here