Φτάνοντας προς το τέλος της σχολικής χρονιάς το Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς, κλείνει την κατά γ??νική ομολογία πετυχημένη φετινή του χρονιά, με ένα συναυλιακό διήμερο.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις 7.00 το απόγευμα η τάξη της προπαιδείας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα. Σάσα Παπουλίδου αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο στον κόσμο της μουσικής. Τα παιδιά που για μια ολόκληρη χρονιά φοιτούσαν στα τμήματα της προπαιδείας, θα τραγουδήσουν και θα παίξουν μουσική μ’ έναν τρόπο μοναδικό. Στην παρουσίαση αυτή θα παίξουν και μικροί μαθητές των τάξεων που λειτουργούν στο Ωδείο (φλάουτο-φλογέρα, βιολί, πιάνο και κιθάρα) προκειμένου να βοηθηθούν οι μικρότεροι συμμαθητές τους στην επιλογή του οργάνου που θα ακολουθήσουν στη νέα σχολική χρονιά.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συναυλία του Ωδείου. Σ’ αυτή μετέχουν η τάξη της προπαιδείας, η παιδική χορωδία του Ωδείου την οποία συνοδεύει ολιγομελές οργανικό σχήμα, το σύνολο κιθάρας του Ωδείου και μαθητές των τάξεων του Ωδείου οργανωμένοι σε μικρά σύνολα.

Και οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου, είναι ανοιχτές στο κοινό με είσοδο ελεύθερη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Μετά και τις δύο συναυλίες θα ακολουθήσει ενημέρωση-συζήτηση από τους καθηγητές και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου με όλους τους ενδιαφερόμενους, τόσο για την φετινή πορεία του Ωδείου όσο και για την εξέλιξη του Ωδείου όπως αυτή σχεδιάζεται για την καινούργια σχολική χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here