Ο τούρκος αντίπαλος του Ερντογάν φωτογραφήθηκε με οπαδούς του στο Τελωνείο Κήπων – Σε λίγο θα βρίσκεται στην Κομοτηνή όπου θα συναντηθεί με Έλληνες μουσουλμάνους και εκπροσώπους μειονοτικών επιστημονικών σωματείων

«Ιδιωτικής φύσεως επίσκεψη» στην Κομοτηνή πραγματοποιεί σήμερα ο Τούρκος υποψήφιος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) Μουχαρέμ Ιντζέ.

Ο αντίπαλος του Ερντογάν βρέθηκε πριν λίγη ώρα στο Τελωνείο Κήπων, με τελικό προορισμό του την Κομοτηνή. Σύμφωνα με το xronos.gr, ο κ. Ιντζέ στη διάρκεια του ελέγχου στο Τελωνείο συνάντησε Τούρκους οπαδούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα σύνορα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από δημοσιογράφους της γείτονας χώρας που καλύπτουν την παρουσία του στη Θράκη, ενώ θα ταξιδέψει μέχρι την Κομοτηνή συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας. Αναμένεται να βρεθεί στην Κομοτηνή σε μισή περίπου ώρα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ, υποψήφιος των κεμαλιστών, του κόμματος που διεκδικεί μερικές… δεκάδες ελληνικά νησιά θα μιλήσει μπροστά στο κτίριο της αυτοαποκαλούμενης “τουρκικής νεολαίας”.

Νωρίτερα θα κάνει μία σύντομη στάση στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το άτυπο δημοσιευθέν πρόγραμμα ο κ. Ιντζέ θα συναντηθεί με Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες και εκπροσώπους μειονοτικών επιστημονικών σηματείων, κι αφού προσκηνύσει στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ θα αναχωρήσει για το Κίρτζαλι (Νότια Βουλγαρία) μέσω του μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία, όπου και θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση.

intze_mesa1
intze_mesa2
intze_mesa3
intze_mesa4
intze_mesa5

 

Πηγή: xronos.gr, komotinipress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here