Τεράστιο διπλό της Καστοριάς κόντρα στον Πιερικό

Μια σπουδαία νίκη που αξίζει σαν χρυσό πέτυχε πριν από λίγο η Καστοριά, κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας, Πιερικό, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, χάριν στο γκολ του Πάλλα στο 66′!

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθαυτό, στο 9′ ο Καλαϊτζής δέχθηκε την κάθετη μπαλιά, πλάσαρε από τα αριστερά, αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Κοσμίδη. Στο 12΄ δύο κόρνερ από τα αριστερά για τους γηπεδούχους, πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Στο 14΄ το σουτ του Παπαδόπουλου, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 20΄ το σουτ του Τσελεπή, έξω από την περιοχή, έφυγε απελπιστικά άουτ. Στο 28′ το σουτ του Tarelli, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 30΄, ωραία προσπάθεια του Γκέγκα, που έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε κάθετα στον Σαββόπουλο, που την έσπασε στον Τσελεπή, το σουτ, όμως, του τελευταίου, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 37΄ ο Φωλίνας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία του Μπαλάφα και κατέληξε άουτ. Στο 39΄ το φάουλ του Κουτσιομήτα έδιωξε η άμυνα. Στο 43΄ μετά από κόρνερ του Κυπαρίσση, το σουτ του Κουτσιομήτα έφυγε άουτ. Στο 45΄ ο Χατζηκωνσταντίνου έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Παναγιωτίδης έδιωξε τον κίνδυνο, πάνω στην γραμμή.

Στο 53΄ ο Μπαλάφας έδιωξε πάνω στον Σαββόπουλο και η μπάλα βγηκε άουτ. Στο 54΄ το σουτ του Tarelli, έξω απο την περιοχή, έφυγε άουτ. Στο 56΄ ένα κόρνερ από τα δεξιά για τους γηπεδούχους έδιωξε ο Tarelli. Στο 61΄, μετά από φάουλ του Tarelli, από τα αριστερά, ο Σαββόπουλος έπιασε κεφαλιά ψηλά άουτ, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Στο 63΄ ο Φωλίνας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Ελευθεριάδη στο 2ο δοκάρι, έφυγε ελάχιστα ψηλά άουτ. Στο 65΄ ένα κόρνερ για τον Πιερικό πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 66΄ ένα υπέροχο σουτ του Φωλίνα έξω από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια, σε κόρνερ, ο Μπαλάφας. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Φωλινας, στο 2ο δοκάρι, έσπασε ο Ελευθεριάδης και ο Πάλλας μέσα από την περιοχή, έκανε το 0-1. Στο 71΄ ο Παπαδόπουλος πλάσαρε απέκρουσε ο Κοσμίδης, ενστικτωδώς και στην επιστροφή απομάκρυνε τη μπάλα ο Ελευθεριάδης. Στο 74΄ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, αλλά η μπάλα έφυγε απευθείας άουτ. Στο 75΄ ο Κατσαβάκης βρήκε τον Παπαδόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κωνσταντίνου πρόλαβε κι απέκρουσε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 78΄ το κόρνερ από τα αριστερά του Νικολαΐδη έδιωξε η άμυνα. Στο 81΄ σέντρα του Φωλίνα απο τα αριστερά, δεν πρόλαβε ο Balde. Στο 83΄ το φάουλ του Παπαδόπουλου μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 85′ ο Balde έκανε ωραία προσπάθεια, πάσαρε κάθετα στον Tarelli, αλλά αυτός έσπασε παράλληλα με την εστία και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 88΄ την επικίνδυνη σέντρα του Παπαδόπουλου, από τα αριστερά έδιωξε η άμυνα. Στο 90΄+1΄ μετά από κόρνερ του Πιερικού από τα δεξιά, ο Tarelli έφυγε από τα δεξιά αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια, αφού κόπηκε από τους αμυντικούς. Στο 90+3΄ φάουλ ανύπαρκτο από τα αριστερά για τους γηπεδούχους, έδιωξε η άμυνα.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)
Βοηθοί: Λαζαρίδης Μάρκος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)
Τσακιρόπουλος Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου (66΄ Μακρίδης), Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος, Κατσιαμήτας, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Καλαϊτζής.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Κωνσταντίνου (78΄ Balde), Φωλίνας, Tarelli, Παναγιωτίδης, Τσελεπής (52΄ Πάλλας), Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μπάρο (69΄ Μηλιάτης), Σαββόπουλος

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ50
ΕΛΑΣΣΟΝΑΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ00
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣΓΑΣ ΣΒΩΡΟΝΟΥ00
ΚΕΡ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡ.01
ΠΙΕΡΙΚΟΣΚΑΣΤΟΡΙΑ 198001
ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣΚΟΖΑΝΗ22

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ
ΓΑΣ ΣΒΩΡΟΝΟΥΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡ.ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980ΚΕΡ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΟΖΑΝΗΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here