Το Σαββατοκύριακο 15-16/10/2016 πραγματοποιήθηκε στην Σινδο Θεσσαλονίκης το 3ο φετινό πανελλήνιο αναπτυξιακό πρ??τάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η Σίνδος αποδείχτηκε ξανά άψογη οικοδέσποινα, τίμησε το ελπιδοφόρο μέλλον της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και παράλληλα συνάντησε μεγάλη ανταπόκριση από αθλητές και σωματεία.  Οι συμμετοχές αθλητών έφτασαν τις 215 και οι κατηγορίες χωρίστηκαν σε 39 νέους, 9 νεάνιδες, 55 παίδες, 26 κορασίδες, 55 παμπαίδες, 21 παγκορασίδες και 10 μίνι παμπαίδες. Οι πόλεις που εκπροσωπήθηκαν ήταν 21 και πιο συγκεκριμένα ήταν οι ακόλουθες: Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Αθήνα, Ξάνθη, Βόλος, Κομοτηνή, Καστοριά, Σέρρες, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Ορεστιάδα, Λάρισα, Κόρινθο, Χανιά, Έδεσσα, Δράμα, Πολύγυρο, Κοζάνη, Ιωάννινα και Καρδίτσα.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με τρείς αθλητές, τον Μοσχάκη Νικόλαο στην κατηγορία των παίδων και τους Φωτιάδη Παναγιώτη και Μοσχάκη Δημήτριο στην κατηγορία των παμπαίδων.

Όλοι οι καστοριανοί αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες τους με αποκορύφωμα την 14η θέση που κατέκτησε ο Μοσχάκης Δημήτριος στην κατηγορία του, αντιμετωπίζοντας στα ίσια τους πολύ δυνατούς αθλητές από διάφορες ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Ο Μοσχάκης Νικόλαος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία των παίδων και κατέκτησε την 38η θέση στην κατηγορία του. Ενώ ο Φωτιάδης Παναγιώτης αγωνιζόμενος μόλις για δεύτερη φορά σε επίσημους αγώνες κατέκτησε την 51η θέση στην κατηγορία του.

Η 14η θέση του Μοσχάκη Δημήτριου είναι η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει αθλητής τους Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” σε πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα στην σύντομη ιστορία του καστοριανού συλλόγου το οποίο αποδεικνύει την πολύ καλή και συστηματική δουλεία που γίνεται στον καστοριανό σύλλογο.  

ping pong sindos panellinio

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here