Τα ίχνη του Βασίλη Μελενικλή  είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου – Είχε ξεκινήσει για τη Θεσσαλονίκη  με 2.000 ευρώ  για  χειρουργική επέμβαση – Η μοιραία στάση στο σπίτι στην Αλιστράτη Σερρών – Ποια είναι η τραγική ιστορία ζωής του 37χρονου

 

Έως και σίγουρη μπορεί να θεωρηθεί η μέχρι ως τώρα πιθανότητα, ο 37χρονος Βασίλης που βρήκε θάνατο κάτω από πολύ αδιευκρίνιστες συνθήκες, να φέρει την καταγωγή του από την κοινότητα της Γράμμουστας από την πλευρά της μητέρας του. Ο νεκρός άντρας ήταν από την Προστοτσάνη Δράμας, όπου η πλειοψηφία των κατοίκων πρόερχεται από τη θρυλική κοινότητα του Γράμμου ενώ όπως έγινε γνωστό, το όνομα της είναι Αναστασία Τσακάλη, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα αυτή. Μάλιστα η sentra.com.gr επικοινώνησε με κατοίκους της Γράμμουστας που εδώ και δεκαετίες ζουν στην Καστοριά και το Άργος Ορεστικό, επιβεβαίωσαν το γεγονός της μετοίκησης Γραμμουστιάνων στη Δράμα και συγκεκριμένα στην Προσοτσάνη, όπως και το επίθετο Τσακάλη, που το φέρουν πολλές οικογένειες συνδέεται άμεσα με την Γράμμουστα. Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρών, συγγένεια ανάμεσα σε οικογένειες της Γράμμουστας, σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό με αυτήν του άτυχου Βασίλη.

“Ο Βασίλης ήταν το μοναχοπαίδι μιας από τις καλύτερες και πιο ευκατάστατες οικογένειες του χωριού μας. Όλα τα είχε στη ζωή του: χρήματα, αγάπη, νοιάξιμο, προσοχή. Κανείς δεν ξέρει ωστόσο το αδιέξοδο, το κενό που δέσποζε στην ψυχή του”. Αυτά είναι τα λόγια των κατοίκων του χωριού Προσοτσάνη Δράμας, κάτι σαν μεταθανάτιος αντίλαλος μιας ιστορίας που ξεκίνησε να γράφεται πριν από 37 χρόνια για να επισφραγιστεί με τον πιο τραγικό επίλογο…

Τα χρόνια στη Γερμανία και το τραγικό τροχαίο

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες πριν, ένα ζευγάρι με καταγωγή από την Προσοτσάνη -μία κωμόπολη 15 χλμ έξω από τη Δράμα- που ζει και εργάζεται στη Γερμανία κρατά στα χέρια του ένα μωρό, τον Βασίλη. Ο Ρίζος Μελενικλής και η Αναστασία Τσακάλη έχουν κατακτήσει όλα όσα ονειρεύεται κάποιος: μία καλή δουλειά, ένα ωραίο σπίτι κι ένα παιδί για το οποίο κάνουν μεγάλα σχέδια κι ακόμη μεγαλύτερα όνειρα. Τίποτα και κανείς δεν μοιάζουν ικανά να ραγίσουν το γυαλί της οικογενειακής ευτυχίας τους μέχρι τη στιγμή που ένα μοιραίο γεγονός το μετατρέπει σε κομμάτια. Είναι Ιούλιος του ’81 όταν η οικογένεια Μελενικλή μαζί με εκείνη του αδελφού της Αναστασίας, Αποστόλη, αποφασίζουν να έρθουν στην Ελλάδα για διακοπές και συγκεκριμένα στον τόπο καταγωγής τους, την Προσοτσάνη. Αυτό θα είναι το τελευταίο ταξίδι για τον Ρίζο Μελενικλή και τον Αποστόλη Τσακάλη. Ένα τροχαίο στα “Μάρμαρα του Σκαρή”, ένα “θανατηφόρο” οδικό σημείο στα σύνορα Δράμας-Καβάλας, τους κόβει το νήμα της ζωής σκορπώντας ανείπωτο πόνο στις οικογένειές τους.

Η Αναστασία και ο γιος της Βασίλης σώζονται από θαύμα, μητέρα και παιδί είναι πλέον μόνοι τους στο δρόμο της επιστροφής για τη Γερμανία. Τα χρόνια περνούν με την Αναστασία να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί στον μοναχογιό της, ένα ιδιαίτερο ευαίσθητο, σχεδόν εύθραυστο παιδί. Το τελευταίο δεν μοιάζει ωστόσο να είναι καλά και στα χρόνια της εφηβείας μπλέκει με παρέες που αντλούν χαρά μέσα από το σύμπαν των παραισθήσεων. Η Αναστασία το καταλαβαίνει, τον βοηθάει όπως και όσο μπορεί, μέσα της πιστεύει ότι αυτό το κακό είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστεί. Ο Βασίλης, πηγαίνει φαντάρος και σύμφωνα με τους κατοίκους εισάγεται σε κάποιο ΤΕΙ της Καβάλας: “Εκεί πρέπει να έμπλεξε άσχημα το παιδί με ουσίες”, λέει κάτοικος της Προσοτσάνης και συνεχίζει: “Η μητέρα του, του είχε νοικιάσει ένα σπίτι στην Καβάλα, ο Βασίλης ωστόσο μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στην πόλη και το χωριό μένοντας για μεγάλα διαστήματα στο σπίτι της γιαγιάς του, μητέρα του πατέρα του. Εδώ, όλοι βλέπαμε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με το παιδί. Ήταν πολύ αδύνατο, σχεδόν στεγνό, και πολλές φορές έμοιαζε χαμένο σε έναν άλλον κόσμο. Η μητέρα του, το κατάλαβε πολύ γρήγορα και τον πήρε ξανά μαζί της, πίσω στην Γερμανία. Εκεί, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, τον έβαλε σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης και ο Βασίλης “καθάρισε”. Ωστόσο, όταν βγήκε από το κέντρο δεν ήθελε με τίποτα να μείνει στη Γερμανία, το όνειρό του ήταν να επιστρέψει και να ζήσει στην Ελλάδα. Λάθος του. Εδώ ξαναέμπλεξε, ξανακύλησε και τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για να τον επαναφέρει. Ούτε καν ο έρωτας…”

Ο έρωτας με μία γυναίκα 20 χρόνια μεγαλύτερη και το μοιραίο τέλος

Κοινό μυστικό στην κωμόπολη της Προσοτσάνης, η εξάρτησή του Βασίλη από τα ναρκωτικά, κοινό μυστικό και ο έρωτάς του με μία συντοπίτισσα του, δύο σχεδόν δεκαετίες μεγαλύτερη από εκείνον: “Ήταν πριν από λίγα χρόνια όταν μία συγχωριανή μας, παντρεμένη και καθηγήτρια στο επάγγελμα παράτησε άνδρα και παιδιά προκειμένου να ζήσει με τον Βασίλη. Τον ερωτεύτηκε τρελά, το ίδιο κι εκείνος, και οι δυο τους ζούσαν στον ένα όροφο του σπιτιού της γιαγιάς του. Σούσουρο έγινε στο χωριό αλλά κανείς δεν μπόρεσε να τους χαλάσει το όνειρο”, λέει κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει: “Στην αρχή της σχέσης τους όλοι πιστεύαμε ότι μέσα από αυτόν τον έρωτα, ο Βασίλης θα μπορούσε να πατήσει ξανά τα πόδια του στη γη. Να ξεφύγει από τα ναρκωτικά, να γίνει καλά. Δεν έγινε. Πολλές φορές χανόταν για μέρες ολόκληρες στην Καβάλα, γυρνούσε, ξαναέφευγε, ξαναγυρνούσε, η σχέση του κρεμόταν από μία κλωστή όπως ακριβώς και η ζωή του. Όλοι έβλεπαν ότι ο Βασίλης χειροτέρευε, η γιαγιά του υπέφερε, η μητέρα του “πέθαινε”, κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Ήταν πλέον μεγάλος άνδρας και υπεύθυνος για τις πράξεις του…”

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Βασίλης τραυματίζεται σε τροχαίο και βάζει λάμες στο χέρι του. Οι γιατροί τού λένε ότι θα πρέπει να προσέχει την υγεία του, πως το επικείμενο χειρουργείο απαιτεί έναν υγιή οργανισμό. Εκείνος, δεν μοιάζει να συνειδητοποιεί τα λεγόμενά τους συνεχίζοντας την ίδια αυτοκαταστροφική πορεία. Στις αρχές Απριλίου, ζητάει από τη γιαγιά του το ποσό των 2000 ευρώ προκειμένου να κάνει μία επέμβαση στο χέρι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η γιαγιά του, του τα δίνει παρακαλώντας τον να πάει κι εκείνη μαζί του, να μην είναι μόνος σ’ αυτό το ταξίδι. Εκείνος αρνείται. Την Μεγάλη Τρίτη, 3 Απριλίου, τα ίχνη του χάνονται. Ο Βασίλης δεν έχει πάει ποτέ στο προγραμματισμένο ραντεβού, κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και τι του συμβαίνει. Σημαίνει Silver Alert, η αστυνομία τον αναζητά, οι δικοί του απευθύνονται στην Αγγελική Νικολούλη, ένας ταξιτζής τηλεφωνεί στην εκπομπή λέγοντας: “Τον θυμάμαι τον νεαρό, τον πήγα με το ταξί μου σ’ ένα σπίτι στην Αλιστράτη Σερρών. Λίγο πριν κατέβει από το αυτοκίνητο μιλούσε στο τηλέφωνο με κάποιον άνδρα…”.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο σημείο, η εξαιρετική ρεπόρτερ δεν αργεί να “παγιδεύσει” δύο αδέλφια τα οποία πέφτουν σε αντιφάσεις και ανακρίβειες. Ο Βασίλης είναι εκεί. Θαμμένος στην αυλή τους, για δύο σχεδόν μήνες, θύμα λάθος επιλογών, έρμαιο καταστροφικών εξαρτήσεων: “Δεν πειράξαμε τον Βασίλη. Κάναμε μαζί χρήση ναρκωτικών και ο Βασίλης πέθανε πάνω στη χρήση. Μετά, τον θάψαμε με τον αδελφό μου στην αυλή του σπιτιού…”, φέρεται να ισχυρίστηκε στην προανακριτική ομολογία το ένα από τα δύο αδέλφια στην αυλή των οποίων βρέθηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα. Μία ομολογία, σε κοινή τροχιά με τα ευρήματα του ιατροδικαστή κ. Νίκου Κιφνίδη: “Ο 37χρονος δεν φέρει καμία κάκωση, ούτε γρατσουνιά. Το γεγονός ότι βρέθηκε στο χέρι του σύριγγα όπως αυτή που χρησιμοποιούν οι διαβητικοί για χρήση ινσουλίνης, παραπέμπει σε τοξικομανή. Με αυτές τις σύριγγες κάνουν χρήση ηρωίνης, όμως η ακριβής αιτία θανάτου, θα προκύψει μετά το τέλος των τοξικολογικών εξετάσεων. Πάντως δεν έχουμε κανένα ίχνος εγκληματικής ενέργειας”

Ο ψηλόλιγνος άνδρας με το θλιμμένο βλέμμα που άφησε τα πάντα για να καταλήξει στο τίποτα είναι ο μοναδικός μάρτυρας των ψυχολογικών αδιεξόδων που τον οδήγησαν στην τραγική αυτή κατάληξη, ενδεχομένως και ο μοναδικός δημιουργός της. Ένας άνθρωπος που δεν μπόρεσε να καταλάβει πως κάποιες φορές οι “φίλοι” είναι εχθροί, η “δοσοληψία” θάνατος και ο “παράδεισος” κόλαση…

Η μητέρα του άτυχου Βασίλη θα ορίσει πραγματογνώμονα – Δεν πιστεύει την έκθεση του ιατροδικαστή που πιστεύει ότι ο θάνατος του γιου της δεν ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας

Την ώρα που οι δυο φίλοι του Βασίλη Μελενικλή βρίσκονται ελεύθεροι στο σπίτι τους, από χθες, με απόφαση εισαγγελέα η μητέρα του άτυχου άντρα ετοιμάζεται να ορίσει δικό της πραγματογνώμονα μιας και οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που αναφέρουν ότι ο θάνατος του Βασίλη δεν ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, δεν την έχουν πείσει αφού πιστεύει ακράδαντα πως το παιδί της δολοφονήθηκε και στη συνέχεια θάφτηκε .

«Θα πρέπει ο καθένας να παίρνει ένα όπλο, να σκοτώνει τον οποιοδήποτε και στη συνέχεια το κράτος να τους αφήνει ελεύθερους . Είναι σωστά πράγματα αυτά; Είχαμε δηλώσει την εξαφάνιση του Βασίλη μετά από τρεις εβδομάδες γιατί η αστυνομία, μας έλεγε: « περιμένετε λίγο ακόμη γιατί ο Βασίλης θα γυρίσει» και μετά από τρεις εβδομάδες πήγε η γιαγιά και έκανε τη δήλωση της εξαφάνισης. Έπαιρνα καθημερινά την αστυνομία τηλέφωνο από τη Γερμανία για να μάθω αν υπάρχουν νέα για το παιδί μου. Όταν κατέβηκα κι εγώ στην Ελλάδα για να κάνω την άρση απορρήτου τηλεφώνου κι όταν φάνηκε με ποιον είχε μιλήσει το παιδί μου, μου είπαν οι αστυνομικοί ότι πήγαν στο σπίτι που ήταν θαμμένο το παιδί μου, έψαξαν τα πάντα και δεν βρήκαν τίποτα ύποπτο. Και μάλιστα, μου είπαν οι αστυνομικοί ότι δεν μπορούν να ανακρίνουν τους δυο «φίλους» του Βασίλη διότι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Και γυρίζω και τους λέω , ότι αυτοί μπορεί να είναι πολύ καιρό άρρωστοι, εμείς θα περιμένουμε κι άλλο γιατί έχουμε χάσει ήδη πολύτιμο χρόνο . Και όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο από τη Γερμανία και τους έλεγα ότι το παιδί λείπει τόσο καιρό κι ότι ανησυχώ, τότε οι αστυνομικοί μου έλεγαν: «Εσείς εκεί στη Γερμανία , δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε; Κάθεστε στον καναπέ κι ανεβοκατεβάζετε ιδέες με το να μας λέτε πώς να κάνουμε τη δουλειά μας εδώ στην Ελλάδα και μου έκλειναν το τηλέφωνο» λέει η μητέρα του άτυχου Βασίλη.

Τα δυο αδέρφια που στην αυλή του σπιτιού τους βρέθηκε θαμμένος ο 37χρονος κλήθηκαν στον εισαγγελέα για κατοχή ναρκωτικών και όχι επειδή βρέθηκε ένα πτώμα στην αυλή του σπιτιού τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση του Βασίλη Μελενικλή, ενώ όλοι αναμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή.

Πάντως μια μαρτυρία κοπέλας στην εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, έκανε λόγο για ένα τραύμα στο κεφάλι που είχε το ένα από τα δυο αδέρφια , την επόμενη από την εξαφάνιση του άτυχου Βασίλη . Η μάρτυρας που βγήκε στην τηλεοπτική εκπομπή εκτίμησε ότι το τραύμα αυτό είναι πιθανό να προήλθε από καυγά ανάμεσα στον άτυχο Βασίλη και στα δυο αδέρφια , που γνώριζαν πως ο 37χρονος είχε 2.000 ευρώ μαζί του και ενδεχομένως ήθελαν να πάρουν .

Η μητέρα των «φίλων»

Την ώρα που οι αστυνομικοί βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού και ξέθαβαν το πτώμα του άτυχου Βασίλη , η μητέρα των δυο « φίλων» του βρισκόταν και εκείνη στο συγκεκριμένο σπίτι και ανέφερε ότι:

« Δεν ξέρω τι να πω… Το παιδί , το βρήκαν οι αστυνομικοί. Ήταν θαμμένος στην αυλή του σπιτιού μας»

Τέσσερις ημέρες πριν αποκαλυφθεί το άψυχο σώμα του άτυχου Βασίλη θαμμένο στην αυλή του σπιτιού τους , η μητέρα των δυο αδερφών και ο ένας της γιος ισχυρίζονταν πως δεν άνοιξαν ποτέ την πόρτα του σπιτιού τους στον 37χρονο άντρα.

«Στις 3 Απριλίου το απόγευμα, ο Βασίλης είχε έρθει στο σπίτι μας και χτυπούσε την πόρτα για να του ανοίξουμε αλλά δεν του άνοιξαν τα παιδιά μου και του είπαν να φύγει . Δεν θέλησαν να του ανοίξουν την πόρτα γιατί τα παιδιά μου ήταν στο πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και δεν του άνοιξαν» λέει η μητέρα των δυο αδερφών .

Στην εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, πριν τέσσερις ημέρες είχε μιλήσει κι ο ένας από τα δυο αδέρφια που ομολόγησε ότι έθαψε στην αυλή του σπιτιού του τον άτυχο Βασίλη Μελενικλή.

«Ο Βασίλης δεν ήταν φίλος μου , τώρα τελευταία τον γνώρισα. Δεν θυμάμαι αν ήταν 3 Απριλίου αλλά θυμάμαι ότι ήρθε και δεν του άνοιξα γιατί ήμουν στο πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και έπρεπε να τον αποφύγω οπότε και τον έδιωξα. Αυτός ήταν πιωμένος, χτυπούσε τις πόρτες και τον έδιωξα. Δεν γνώριζα ότι είχε χρήματα μαζί του , ούτε ότι θα πήγαινε να κάνει κάποια επέμβαση στο χέρι».

Ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον Βασίλη στο μοιραίο ραντεβού

«Μόλις μπήκε ο Βασίλης στο ταξί , το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα ήταν : «Πού θέλεις να σε πάω;» και μου λέει : « Αλιστράτη Σερρών». Την ώρα της διαδρομής δεν μιλήσαμε καθόλου γιατί προσπαθούσε να πάρει τηλέφωνο, μάλλον αυτούς που θα συναντούσε. Σίγουρα μιλούσε με άντρα και του έλεγε: « έρχομαι, σε δέκα λεπτά είμαι εκεί». Περάσαμε από την πλατεία , μπήκαμε δεξιά σε κάποιο στενό, συνεχίσαμε τη διαδρομή και σε μια διασταύρωση μου είπε: «σταμάτα , θα κατέβω εδώ». Όταν φτάσαμε στο σημείο που ήθελε να τον αφήσω , έβγαλε τα χρήματα για να με πληρώσει και εκεί φάνηκε ότι είχε πάνω από 2.000 ευρώ μαζί του . Του έδωσα τα ρέστα , έκλεισε την πόρτα κι έφυγε» είπε ο οδηγός ταξί .

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο χωριό

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με την τραγική κατάληξη του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του από την Προσοτσάνη Δράμας.

Ο αντιδήμαρχος του δήμου Νέας Ζίχνης , κ. Απόστολος Βουβούσης μίλησε στο protothema.gr και έκανε λόγο για το νόμο της σιωπής που επικρατεί στο χωριό λόγω του φόβου των κατοίκων.

«Συγκλονιστήκαμε κι όλο το χωριό είναι ταραγμένο. Ξέραμε ότι κάτι συμβαίνει, αλλά είμαστε απροστάτευτοι. Πρέπει να ιδρυθεί ένα αστυνομικό τμήμα στην περιοχή μας γιατί έχουμε πολλά προβλήματα.

Τα παιδιά αυτά είχαν μείνει ορφανά από πατέρα από πολύ μικρά. Όταν έμπλεξαν με τα ναρκωτικά σταμάτησαν να δουλεύουν και μάλιστα είχαν φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να περπατήσουν από την υπερβολική δόση ναρκωτικών. Έμεναν μαζί με τη μητέρα τους αλλά δεν ξέρω αν γνώριζε η μητέρα τους ότι στην αυλή του σπιτιού τους είναι θαμμένος ο άτυχος Βασίλης. Τα τελευταία δυο χρόνια, από όσο μπορώ να γνωρίζω, έκανε παρέα ο Βασίλης με αυτά τα δυο παιδιά. Τον έβλεπαν οι κάτοικοι του χωριού τον Βασίλη να έρχεται και να κάθεται στο σπίτι μαζί τους.

Αυτά που γνωρίζω είναι ότι τον έθαψαν στην αυλή τους και μάλιστα είχα πάει κι εγώ στο σπίτι, το απόγευμα της Πέμπτης , μόλις ανακάλυψε η αστυνομία το πτώμα γιατί είχαν πάει αστυνομικοί με σκυλιά και μύρισαν το σημείο όπου ήταν θαμμένος ο 37χρονος κι έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Ήταν θαμμένος τριάντα με σαράντα πόντους ο Βασίλης μέσα στον κήπο και τον είχαν σκεπάσει και με λαμαρίνες για να μην φαίνεται ότι είναι σκαμμένο το σημείο» λέει ο κ. Απόστολος Βουβούσης.

Το χρονικό

Στις 3 Απριλίου ο Βασίλης Μελενικλής είχε πάρει 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του, για να πληρώσει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο χέρι στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε από την Προσοτσάνη με ταξί για την Αλιστράτη, πριν πάει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του για το χειρουργείο και έκτοτε σήμανε συναγερμός Silver Alert.

Με την τσέπη γεμάτη ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη Σερρών για να δει τους δύο «φίλους»του, που τυχαίνει να είναι χρήστες ναρκωτικών και οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μικροαδικήματα. Κατά την παραμονή του εκεί έχασε τη ζωή του .

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για την εξαφάνιση του Βασίλη , η αστυνομία έφτασε και στο σπίτι στις Σέρρες εκεί όπου αιφνιδίασε τα δυο αδέρφια που έπεσαν σε αντιφάσεις στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Ο ένας εκ των δύο, ομολόγησε ότι έκαναν μαζί χρήση ναρκωτικών και ο Βασίλης πέθανε πάνω στη χρήση. Τότε, όπως συνέχισε, τον έθαψαν στην αυλή του σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών.

Το άψυχο σώμα του 37χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τους αστυνομικούς να ανακρίνουν και τη μητέρα των δύο ανδρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here