«Πλυμένα λάβαρα»: Παράσταση-παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Κανδύλη (Φωτο)

Από την παράσταση-παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Κανδύλη / Πλυμένα λάβαρα / εκδόσεις Τύρφη. Και από την εβδομάδα που μας έρχεται σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Στο προφίλ της στο Facebook η Μαρία Κανδύλη έγραψε:

‘Πλυμένα Λάβαρα’ και η πρώτη του παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Les yper yper απο τις Εκδόσεις Τύρφη εκεί που ξεκίνησε όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι των σκέψεων που ντύθηκαν με λέξεις και σχημάτισαν ένα βιβλίο.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον επιμελητή μου, τη στέγη μου, τους συνεργάτες (φίλους πια) που συνέβαλλαν με υπομονή, επιμονή και θέληση στη γένεση του βιβλίου από τότε που ήταν απλά μια συγκεχυμένη ιδέα μέχρι τη δημιουργία και παρουσίαση του. Ευχαριστώ τις τρεις υπέροχες κυρίες που πρώτες το διάβασαν και έγραψαν με αγάπη την άποψη τους γι αυτό. Ευχαριστώ τους ηθοποιούς, τέσσερα μοναδικά και ταλαντούχα παιδιά, που συγκίνησαν εμένα και τους παρευρισκόμενους με τη μοναδική τους ερμηνεία. Ευχαριστώ τον Παύλο για τον εξαιρετικό ήχο (να του το πείτε αυτό) και τέλος.. το μεγαλύτερο ευχαριστώ, σε σας, τους ανθρώπους που ήρθατε και με την παρουσία σας τιμήσατε τους συνεργάτες μου, το βιβλίο κι εμένα.

Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.Φωτογραφία του χρήστη Εκδόσεις Τύρφη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here