Ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία Αθλητισμού με στόχο την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των πολ??τών-κατοίκων στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους, και με μότο “Λέμε… Ναι, στο ποδήλατο Ναι, στη ζωή” διοργανώνει λαϊκή ποδηλατοδρομία την Κυριακή 4 Οκτωβρίου & ώρα 11:00 π.μ.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την ομάδα “Ποδηλάτες Καστοριάς”, την “Ομάδα Εθελοντών Δήμου Καστοριάς”, το “Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς – ΕΤΑΚ”, τον σύλλογο “Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Καστοριάς” και την εταιρεία “Ποδηλάτης”, θα πραγματοποιηθεί λαϊκή ποδηλατοδρομία απόστασης 10 χιλιομέτρων από 11:00π.μ. – 13:00, ανοιχτή σε όλες τις ηλικίες που επιθυμούν να συμμετέχουν στηρίζοντας το άθλημα αλλά και το δικαίωμα χρήσης του μέσου.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες έχει ως εξής:

Αφετηρία: Πλατεία Μακεδονομάχων – Λεωφόρος Νίκης

Ιουστινιανού

Αλ. Κομνηνού

11ης Νοεμβρίου

Μ. Αλεξάνδρου

Ορεστιάδος

Μαυριωτίσσης

Στρατηγού Σουγγαρίδη

Λεωφόρος Νίκης

Τερματισμός: Λεωφόρος Νίκης – πλατεία Μακεδονομάχων

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://goo.gl/Gvah82 ή στο τηλέφωνο 6983627850.

Προσοχή: άτομα ηλικίας μέχρι 12 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους

Επίσης, σε όλο αυτό το εγχείρημα θα δοθεί και κοινωνική διάσταση. Επιδιώκουμε την ενεργό συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών σε θέματα βοήθειας ευπαθών ομάδων. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς και τον σύλλογο “Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Καστοριάς”, οι συμμετέχοντες στην ποδηλατοδρομία αλλά και όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα και πλαστικά καπάκια, τα οποία θα τα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here