Με μεγάλη χαρά, αίσθημα ευθύνης, επίγνωση των δυνατοτήτων μας και έχοντας ως κοινό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ και την ευρύτερη περιοχή, σας συστήνουμε τους υποψήφιους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους από την Κοινότητα Μαυροχωρίου με τον Δήμαρχο ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΖΙΔΗ και τον Συνδυασμό ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ – συνεχίζουμε .

Θέτουμε την υποψηφιότητά μας στην κρίση των συμπολιτών μας, δηλώνουμε έτοιμοι να εργαστούμε ομαδικά και να συνεργαστούμε με όλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιλέγουμε να μείνουμε μακριά από λόγια που απέχουν από την αλήθεια, αντιθέτως επιλέγουμε συνειδητά να βγούμε μπροστά ως νέοι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους, να εκπροσωπήσουμε επάξια το ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ και κάθε πολίτη του, και να το αποδείξουμε με πράξεις.

Σας παροτρύνουμε να επιλέξετε με κριτήριο την καλύτερη δυνατή επιλογή για το ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ μας.

Η ομάδα μας στοχεύει στην συσπείρωση και ενεργοποίηση των νέων που αποτελούν το μέλλον και θα ήταν τιμή μας να προσθέσουμε μέλη που θα ενισχύσουν τον σκοπό μας.

·         Στόχος μας η αξιοποίηση και συντήρηση όλων των υποδομών του Μαυροχωρίου.

·         Αδειοδότηση και αξιοποίηση του κτηρίου «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΟΡΜΟΡΑΝΩΝ»

·         Εξυγίανση παραλίμνιας ζώνης με συγκεκριμένες  προτάσεις ως προς την διαχείριση των καλαμώνων.

·         Δημιουργία  τουριστικών υποδομών με στόχο την ανάδειξη της παραλίμνιας ζώνης για πολιτιστικές, αθλητικές, αλιευτικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

·         Τουριστική αξιοποίηση των λαϊκών δρώμενων του χωριού.

·         Δεσμευόμαστε για άριστη συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες του πρώην δήμου Μακεδνών, Πολυκάρπης και Δισπηλιού, με στόχο την επίλυση διαχρονικών κοινών προβλημάτων της καθημερινότητας που προήρθαν μετά την συνένωση των πρώην δήμων.

·         Δεσμευόμαστε για άριστη συνεργασία με τους πολιτιστικούς, αθλητικούς και αγροτικούς συλλόγους της περιοχής.

·         Δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε συγκεκριμένη πρόταση για το καράβι ΟΛΥΜΠΙΑ και για την επαναφορά δρομολογίων από την προβλήτα του Μαυροχωρίου.

Δηλώνουμε δυναμικό παρών σε αυτές τις εκλογές με τον Δήμαρχο ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΖΙΔΗ και  τον Συνδυασμό «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ συνεχίζουμε» και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε την μέχρι τώρα προσφορά μας στα κοινά συμβάλλοντας στην διοίκηση του Δήμου.

Οι υποψήφιοι ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ για το ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ :

ΔΟΛΚΙΡΑ ΕΛΕΝΗ

Πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι Λάρισας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροχωρίου “Έμπνοος” από το 2018, αυτοαπασχολούμενη στον αγροτικό τομέα από το 2015 και συγκεκριμένα στην καλλιέργεια αμυγδάλων.

ΜΙΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Στρατιωτικός – Υπαξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας, Πρόεδρος Τ.Σ Κοινότητας Μαυροχωρίου, Συνδικαλιστής – Μέλος του Δ.Σ της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ), Εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας στο Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου από το 2015 έως το 2023.

ΣΟΥΜΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Έμπορος – Γουνοποιός, Εκλεγμένο Μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροχωρίου “Έμπνοος”

ΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ

Ιδιωτική υπάλληλος, Ενεργή εθελόντρια σε όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του χωριού.

ΤΣΑΛΟΥΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Απόφοιτος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επαγγελματίας προπονητής κωπηλασίας, διετέλεσε προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου από το 2012 έως το 2021, Ομοσπονδιακός προπονητής από το 2021 έως σήμερα.

Οι υποψήφιοι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ από το ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ:

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Έμπορος οπωρολαχανικών, Διετέλεσε Αντιδήμαρχος στον Δήμο Μακεδνών

ΜΗΤΡΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δρ. Πολιτισμικός Ανθρωπολόγος Παντείου Πανεπιστημίου, Επιστημονικός Συνεργάτης Ομίλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις», Σκηνοθέτης Θεατρικής Ομάδας Πρότυπου Λυκείου, Εργαζόμενος στον τομέα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Μαυροχωρίου 2019 – 2023

ΜΠΟΥΣΗΣ ΝΑΟΥΜ

Ελεύθερος επαγγελματίας, Ιδιοκτήτης γυμναστηρίων (KINESIS PERSONAL σε ΚΑΣΤΟΡΙΑ και ΑΘΗΝΑ), Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου από το 2015 έως σήμερα, εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Μαυροχωρίου 2014 -2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here