Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 22:00, το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο δήμο του Άργους Ορεστικού για να συζητηθούν τα θέματα της έξαρσης του κορονοϊού, αλλά και οι εξελίξεις στο ΚΕΦΙΑΠ.

Κατά τη συζήτηση του θέματος του κορονοϊού, ο δήμαρχος του Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, έκανε λόγο για ελλιπή ενημέρωση από την κεντρική κυβέρνηση αλλά και τις υπηρεσίες, σημειώνοντας ότι δίνει μάχη τις τελευταίες μέρες για να μπορέσει να έχει ενημέρωση, δηλώνοντας παράλληλα πως ο δήμος βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση.

Αναφορικά με το θέμα των 62 μαθητών του Γενικού Λυκείου της πόλης που βρίσκονταν στην Ιταλία για την καθιερωμένη πενταήμερη εκδρομή και αυτή τη στιγμή ταξιδεύουν για Ηγουμενίτσα,  ο κ. Κεπαπτσόγλου, τόνισε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το διευθυντή του σχολείου Θανάση Κακό, ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενο Ιατρικό έλεγχο των μαθητών στην Ηγουμενίτσα όπου και θα φτάσουν περίπου στις 5:30 το πρωί.

Παράλληλα, για τους γουνοποιούς που βρέθηκαν στο Μιλάνο, ο δήμαρχος τόνισε πως «πήγαν, ήρθαν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα».

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, και με τις απόψεις όλων των παρατάξεων να ταυτίζονται, εκφράστηκε και η σκέψη, από μερίδα των δημοτικών συμβούλων, να κλείσουν για κάποιες μέρες στα σχολεία.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σ. Μπουρινάρης, έκανε λόγω για ένα κρίσιμο ζήτημα, που απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here