Μια υπέροχη διαδρομή, για την ομάδα Παίδων του Α.Σ. Καστοριάς, έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά.

Από τις αρχές Αυγούστου έχουν ενταχθεί στο Παιδικό τμήμα και οι νεότεροι αθλητές του τμήματος καθώς πραγματοποιούνται καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο, στο στίβο αλλά και στην αίθουσα γυμναστικής.

Με την καθοδήγηση και τις πολύτιμες συμβουλές των προπονητών Γιώργου Καραταγλίδη και Χριστόφορου Τερσενίδη, τα παιδιά προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Γυμναστής της ομάδας Σάκης Παπαδόπουλος εφαρμόζει ένα πρόγραμμα εκγύμνασης ώστε οι αθλητές να έχουν την σωματική δύναμη που απαιτείται στην προσπάθεια αυτή.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα μέσα στην ομάδα! Τα παιδιά σαν μια παρέα, με πολύ αγάπη για το μπάσκετ και με πολύ όρεξη για δουλειά, απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στην ομάδα περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος που θα είναι μια μοναδική εμπειρία!

Ο Α.Σ. Καστοριάς εύχεται στους αθλητές στον προπονητή και στο γυμναστή καλή αρχή και καλή επιτυχία στην προσπάθεια αυτή και στους μαθητές καλή επιτυχία στα μαθήματά τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here