ταινίες / δωρεάν / παιδιά / lockdown
Το Psaroloco συγκέντρωσε σε συλλογές επιλεγμένες ταινίες κινούμενων σχεδίων και ταινιών μικρού μήκους για παιδιά από δυο ετών και για όλη την οικογένεια που μπορούμε να δούμε δωρεάν νόμιμα και χωρίς εγγραφή. Χωρισμένες σε κατηγορίες θα κάνουν το ψάξιμο ακόμα πιο εύκολο. Ενώ το περιεχόμενο του εμπλουτίζεται συνεχώς.
Η αξία της αλληλεγγύης, ο σεβασμός στο περιβάλλον, ο πλούτος της διαφορετικότητας, η αγάπη για τη θάλασσα και άλλες ιστορίες!
Μπείτε στην επίσημη σελίδα Psaroloco στην κατηγορία Online Films Free
Psaroloco Media Literacy Project

Εργασία προς ένα λαμπρότερο μέλλον

Το Πρόγραμμα/Εργαστήρια Παιδείας στα Μέσα Psaroloco (Psaroloco Media Literacy Project / Labs) προωθεί την παιδεία στα μέσα ή αλλιώς οπτικοακουστική παιδεία με δεξιότητες πρόσβασης δημιουργικής χρήσης και κριτικής ανάλυσης του περιεχομένου και ενσωματώνοντας του δασκάλους ως πρωταρχικούς φορείς του νέου αυτού οπτικοακουστικού αλφαβητισμού μέσω του κινηματογράφου. Δίνοντας προτεραιότητα σε ευπαθείς ομάδες παιδιών και εφήβων.
Πραγματοποιεί το Psaroloco Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου βιωματικά εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά και εφήβους καθώς και εκπαιδευτικές ημερίδες και εκπαιδευτικά εγχειρίδια για γονείς και εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: psaroloco.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here