Ως αποτέλεσμα προσεκτικής σκέψης, η επόμενη δημοπρασία μας που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ10-17 Ιουνίου, θα είναι επίσης διαδικτυακή. Και σ αυτήν την δημοπρασία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε δια ζώσης επιθεώρηση, έχοντας την πεποίθηση ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια. Είστε ευπρόσδεκτοι να επιθεωρήσετε τα γουνοδέρματα από 3 έως 9 Ιουνίου.

Εναρμόνιση ημερομηνιών πληρωμής

Αφουγκραστήκαμε προσεκτικά τις παρατηρήσεις των πελατών μας και διαπιστώσαμε ότι η ημερομηνία πληρωμής που εφαρμόζεται στις διαδικτυακές δημοπρασίες, μία εβδομάδα μετά από την λήξη της  δημοπρασίας, είναι πολύ σύντομη. Από την άλλη μεριά, η ημερομηνία πληρωμής των τριών εβδομάδων μετά την λήξη της δημοπρασίας, προέρχεται από τις ημέρες που τα τιμολόγια στέλνονταν μόνο με το ταχυδρομείο και οι πληρωμές καθυστερούσαν έως και μία εβδομάδα λόγω του διεθνούς τραπεζικού συστήματος. Με βάση τα παραπάνω, αποφασίσαμε να εναρμονίσουμε τις ημερομηνίες πληρωμών. Από την δημοπρασία Ιουνίου και μετά, η ημερομηνία πληρωμής (prompt date) θα είναι 14 ημέρες (2 εβδομάδες) από την τελευταία ημερομηνία πωλήσεων. Αυτή η αλλαγή στους όρους αφορά τις διαζώσης αλλά και τις διαδικτυακές δημοπρασίες. Συνεπώς, το prompt date για την δημοπρασία του Ιουνίου είναι 14 ημέρες, ήτοι στις 1 Ιουλίου. Ελπίζουμε αυτή η βελτίωση σχετικά με τα prompt date να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας με τον καλύτερο τρόπο.

Προσέξτε τα έξοδα μεσιτείας της δημοπρασίας στα μινκ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι έχουμε διατηρήσει την μεσιτεία των6,95% στα μινκ. Τώρα τα έξοδα μεσιτείας στην Saga Furs είναι σχεδόν 15% χαμηλότερα από ότι σε άλλες μεγάλες δημοπρασίες, για ωφέλεια δική σας και των πελατών σας.

Σημαντικές πληροφορίες για τα ταξίδια στην Φιλανδία

Ακόμη, δεδομένων των υφιστάμενων ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω κορονοιου για να ταξιδέψει κανείς  στην Φιλανδία, όλοι οι πελάτες μας θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσουν. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μέχρι τις 10 Μάϊου στο ακόλουθο e mail: anni.lensu@sagafurs.com παρέχοντας τις παρακάτω πληροφορίες:

– τις ημερομηνίες άφιξης/αναχώρησης

– διαδρομή/πόλη αναχώρησης

– αριθμό διαβατηρίου

– όνομα εταιρίας

– που θα μείνετε στην Φιλανδία

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι χωρίς την ενημέρωση αυτή και ανταπόκριση από την Saga, δεν μπορείτε να εισέλθετε στην χώρα. Επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε να περάσετε τα γραφειοκρατικά εμπόδια. Η τελική απόφαση εισόδου στην χώρα πάντα γίνετε στα σύνορα και το άτομο που ταξιδεύει πρέπει να έχει μαζί του όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και τα απαιτούμενα έγγραφα που σχετίζονται με την πανδημία (π.χ. αρνητικό Covid test).  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here