Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, γείτονες, φίλοι του αλλά και άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από το έργο του βρέθηκαν στη Μητρόπολη Καλαμαριάς.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο καλλιτέχνη Χάρρυ Κλυν στη Μητρόπολη Καλαμαριάς, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία. Μετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας,  το φέρετρο σήκωσαν στους ώμους τους άνδρες με ποντιακές φορεσιές υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας και του τραγουδιού «Αφήνω γειά σας άρχοντες», ενώ ο κόσμος χειροκροτούσε και φώναζε Αθάνατος.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στη Μητροπόλη Καλαμαριάς συνάδελφοι του Χάρρυ Κλυνν, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, γείτονες, φίλοι του αλλά και άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από το έργο του.

Δεκάδες στεφάνια είχαν στηθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Ανάμεσά τους ξεχώριζαν αυτά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, γνωστών καλλιτεχνών όπως του Γιάννη Πάριου και πολλών αθλητικών παραγόντων καθώς ο Χάρρυ Κλυνν είχε ασχοληθεί ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στη Μητρόπολη της Καλαμαριάς έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Την ώρα που προχωρούσε ο πρωθυπουργός δέχθηκε χειροκροτήματα αλλά τα «άκουσε» και από οργισμένο πολίτη ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να τον αποκαλεί «ψεύτη».

Πηγή: voria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here