Εξοργίζουν τα προβληματικά περιστατικά, τα οποία συνεχίζονται στον σιδηρόδρομο και προϋπήρχαν του πολύνεκρου εγκλήματος στα Τέμπη αλλά πλέον παίρνουν την προβολή που τους αρμόζει.

Χθες ακινητοποιήθηκε ξαφνικά, και μάλιστα λίγο έξω από τη Λάρισα, Intercity, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα -Θεσσαλονίκη προκαλώντας πανικό στους επιβάτες και τις επιβάτιδες.

Το περιστατικό φέρεται να οφείλεται σε πρόβλημα του ηλεκτροδοτικού δικτύου του ΟΣΕ, που είχε ως αποτέλεσμα να σβήσουν τα φώτα στην αμαξοστοιχία. 

Ωστόσο, για αρκετή ώρα δεν υπήρξε καμία ενημέρωση στους πολίτες, που αγνοούσαν τι είχε συμβεί. Μάρτυρες καταγγέλλουν ότι δεν υπήρχε κανένα σχέδιο ούτε για το πώς θα έφταναν στον προορισμό τους.
 
«Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε; θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε» δήλωσε στο Mega επιβάτης.

«Έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε περισσότερα από 30 λεπτά» ανέφερε ο ίδιος.

Οι επιβάτες μπορεί να έφτασαν, έστω και με καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το νέο περιστατικό αναδεικνύει τα κενά στους σχεδιασμούς και στα πρωτόκολλα της Hellenic Train.  
efsyn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here