Για ακόμα μια φορά βγαίνει στο προσκήνιο η επιτακτική ανάγκη κατασκευής ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Καστοριά, που θα πληροί τις προϋποθέσεις για τα σημερινά δεδομένα.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δέλλιος

Την ανάγκη κατασκευής νέου κλειστού γυμναστηρίου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΑΣ Καστοριάς, Ναούμ Δίτσιος, κατά τη διάρκεια της βράβευσης της εφηβικής ομάδας μπάσκετ από τον δήμο Καστοριάς.

Ο κ. Δίτσιος απευθυνόμενος στον δήμαρχο Καστοριάς, Ανέστη Αγγελή τόνισε: «Οι προϋποθέσεις υπάρχουν αλλά δεν γίνεται ο ιδιώτης να υποκαταστήσει το δημόσιο. Η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να σταθεί δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Εμείς περιμένουμε και από εσάς να γίνουν κάποια πράγματα από την καινούρια χρονιά. Η Καστοριά “ακούγεται” παντού μέσα από το μπάσκετ» και συμπλήρωσε: «Το γήπεδο αυτό, δεν αντέχει άλλο. Αυτήν την εβδομάδα τα παιδιά έκαναν τις προπονήσεις τους χωρίς θέρμανση».

Ενώ, από τη μεριά του ο κ. Αγγελής δήλωσε: «Οι δήμοι γενικότερα περνούν μια περίοδο ισχνών αγελάδων και αυτήν είναι η πραγματικότητα, παρόλα αυτά θα αναζητηθούν λύσεις άλλου τύπου για να ανταποκριθούμε στην προσπάθεια που κάνετε. Λύσεις ουσιαστικές, με αποτέλεσμα».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα η ανδρική ομάδα του ΑΣ Καστοριάς, λόγω των προβλημάτων του γηπέδου της Καστοριάς, προπονήθηκε δύο φορές στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού.

Δείτε στο βίντεο του sentra.com.gr τα όσα ειπώθηκαν στο γραφείο του δημάρχου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here