Ιδιαίτερα ικανοποιητικός ήταν ο απολογισμός την πρώτης παρουσίας των ελληνικών πληρωμάτων σε διεθνή διοργάνωση και συγκεκριμένα στη ρεγκάτα του Τρακάϊ της Λιθουανίας που πήραν μέρος.

Οι αθλητές της Εθνικής μας κατέκτησαν κατά την διάρκεια των δυο ημερών των αγώνων 8 μετάλλια εκ των οποίων 3 χρυσά , τρία ασημένια και 2 χάλκινα.

Πιο αναλυτικά την πρώτη μέρα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στο διπλό σκιφ οι Σπύρος Καλέτζης-Χρήστος Στεργιάκας στους άνδρες και Αννέτα Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου στις γυναίκες ενώ το χάλκινο κέρδισαν στο διπλό των ανδρών οι Στέφανος Ντούσκος-Νίνος Νικολαϊδης

Κατά την 2η μέρα το ένα και μοναδικό χρυσό κατέκτησε η Αννέτα Κυρίδου στο σκιφ γυναικών ενώ τρία ασημένια κατέκτησαν οι Σπύρος Καλέτζης στο σκιφ ανδρών , Στέφανος Ντούσκος-Χρήστος Στεργιάκας στο διπλό σκιφ ανδρών και Κατερίνα Νικολαϊδου-Χριστίνα Μπούρμπου στο διπλό σκιφ γυναικών .

Η συνάντηση ήταν τετραεθνής αφού πήραν μέρος μαζί με την Ελλάδα και βέβαια την διοργανώτρια Λιθουανία πληρώματα τόσο από την Λετονία όσοι και την Εσθονία

Χριστίνα Μπούρμπου-Κατ. Νικολαϊδου

Αννέτα Κυρίδου

Σπύρος Καλέτζης

kopilasia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here