Για το Τορόντο του Καναδά αναχώρησαν οι νικητές του διαγωνισμού Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Fur Excellence in Athens 2015.

Ο διαγωνισμός, που υλοποιείται κάθε χρόνο με τη χορηγία της NAFA, προσφέρει σαν βραβείο στους διαγωνιζόμενους που καταλαμβάνουν τις 3 πρώτες θέσεις ένα ενημερωτικό σεμινάριο – workshop διάρκειας μιας εβδομάδας.  Σε αυτό συμμετέχουν οι νικητές από ανάλογους διαγωνισμούς που υποστηρίζει η NAFA σε όλο τον κόσμο (Κίνα, Ρωσία, Κορέα, Ιταλία, Χονγκ Κογνκ) παρέχοντας σε όλους την μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και ανάπτυξης συνεργασίας με άτομα που αν και προέρχονται από διαφορετικά πολιτισμικά υπόβαθρα, μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα.

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται από ειδικούς για τον κλάδο της γούνας σε θέματα που αφορούν την εκτροφή, τα είδη των χρησιμοποιούμενων δερμάτων, την ποιότητα και τον τρόπο διάθεσης αυτών, και, φυσικά, τη σχέση του κλάδου με τη μόδα. Στη διάρκεια του εργαστηρίου μαθαίνουν πιο τεχνικά θέματα που αφορούν πατρόν για γούνα, συρραφή και έκφραση της δημιουργικότητας τους με την καθοδήγηση του δημιουργικού διευθυντή της NAFA και συμβούλου του ΣΕΓ, καθηγητή του Royal College of Arts-London κ. Βασίλη Καρδάση.

Το σεμινάριο, που πραγματοποιείται στο Studio NAFA στο Τορόντο, θα διαρκέσει από 17 έως 23 Αυγούστου 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here