Πληροφορίες λίγο νωρίτερα που διακινήθηκαν μέσω διαδικτύου έκαναν λόγω πως επίκειται προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Άργους Ορεστικού, το οποίο θα μετέφερε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, προκειμένου από να συνεχίσουν με ελικόπτερο προς τις Πρέσπες όπου στις 10.30 θα υπογραφεί η συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και πΓΜΔ.

Ωστόσο η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, αλλά ούτε και μέχρι στιγμής έχει κάνει την εμφάνιση του στην πίστα του αεροδρομίου κάποιο ελικόπτερο ή κάποιο άλλο αεροσκάφος. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε, αυτήν την ώρα υπάρχει αστυνομική δύναμη που περιφρουρεί το αεροδρόμιο, που όμως σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει άφιξη Πρωθυπουργού. Παράλληλα δημοσιογραφικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άφιξη αεροπλάνου που θα μετέφερε αξιωματούχους του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ που θα εκπροσωπήσουν τους οργανισμού στις Πρέσπες στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο χώρες. Μέχρι στιγμής πάντως ούτε αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται καθώς και τα χρονικά πλαίσια είναι πολύ στενά!

Πάντως, μιας και το αεροδρόμιο είναι το πιο κοντινό στις Πρέσπες, πιθανότατα φρουρείτε για παν ενδεχόμενο. Όπως είναι γνωστό, τα προγράμματα μετάβασης υψηλών αξιωματούχων για λόγους ασφαλείας, αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό δεν αποκλείεται αντί για άφιξη να πραγματοποιηθεί αναχώρηση απο το τοπικό αεροδρόμιο. Ουδείς όμως μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια αυτές τις πληροφορίες.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της  sentras.com.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here