Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην εν εξελίξει συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας, όπου μετά της διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών για εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο προς τις ΠΑΕ και για την σεζόν 2019-2020, εγκρίθηκε η προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος

Τα όσα έχουν συμβεί σήμερα από τις 12:00 που ξεκίνησε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποδεικνύουν και γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα έχει φτάσει εκεί που έφτασε…

Μέσα σε ελάχιστες ώρες τα δεδομένα που αφορούσαν την κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος, αλλά και την υπογραφή της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, άλλαξαν τόσες φορές, όσες δεν αλλάζουν τα μοντέλα που συμμετέχουν σε επιδείξεις μόδας.

Κι ενώ η κλήρωση έγινε εν τέλει κανονικά και για την προκήρυξη θα περιμέναμε την αποστολή των συμβολαίων από την ΕΡΤ (προς τις 7 ομάδες με τις οποίες συμφώνησε), τελικά η επίσκεψη αστραπή των κ.κ. Σπανού, Κούγια στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής όπου συναντήθηκαν με τους κ.κ. Παππά, Βασιλειάδη έφερε την πλήρη ανατροπή.

Κατά τη διάρκεια του ΔΣ οι 9 ομάδες που είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη NOVA, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι οι 7 εναπομείνασες ομάδες όχι απλά πήραν περισσότερα χρήματα από την ΕΡΤ, αλλά παράλληλα εξασφάλισαν εγγυημένο συμβόλαιο και για την σεζόν 2019-2020, ζητώντας να δοθούν ανάλογες εγγυήσεις και σ’ αυτές εφόσον η NOVA δεν τους καλύψει για την μεθεπόμενη περίοδο.

Κι αυτό ακριβώς έγινε με τους κυβερνητικούς εκπροσώπους να εγγυώνται συμβόλαια για όλους από την ΕΡΤ εάν δεν προκύψει νέα συμφωνία με τη NOVA, με αποτέλεσμα οι ομάδες της Λίγκας να προχωρήσουν στην ψήφιση της προκήρυξης του φετινού πρωταθλήματος κι αν δεν προκύψει κάποιο συνταρακτικό απρόοπτο η Super League θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here