Σήμερα το πρόγραμμα ξεκίνησε με την επίσκεψη μου στο Άργος Ορεστικό. Πρώτη στάση ο Μορφωτικός Σύλλογος  «Ορεστίς» με 50 και πλέον χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας! Ο Σύλλογος  διαθέτει χορευτικά τμήματα, τμήμα ζωγραφικής και χορωδίας με μεγάλες διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας, ενώ επί 32 ολόκληρα χρόνια εκδίδει μηνιαία εφημερίδα! Εντυπωσιακή κληρονομιά που συνεχίζεται αδιάκοπα στο πέρασμα των χρόνων! Η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς και οι δράσεις των συλλόγων πέρα από τα σύνορα της περιφέρειας, είναι ένα σπουδαίο εργαλείο στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος!

Επόμενη στάση το Δημαρχείο του Άργους Ορεστικού και συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου! Η ενίσχυση και η στήριξη της αυτοδιοίκησης μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας δεν είναι απλά σημαντική! Είναι μονόδρομος! Βασικός μου στόχος με την εκλογή μου ως Βουλευτής της ΠΕ Καστοριάς είναι η καθημερινή συνεργασία με τους Δημάρχους και την Περιφέρεια! Οι ομάδες φέρνουν νίκες και αποτελέσματα και αυτό έχει ανάγκη ο τόπος μας!

Τελευταία στάση για την πρώτη ημέρα στο Άργος Ορεστικό, η συνάντηση με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της πόλης! Το κράτος οφείλει και πρέπει να στηρίξει τις επιχειρήσεις! Βασική αρχή της φιλελεύθερης πολιτικής είναι ότι το κράτος έχει θέση συνεργάτη πλάι στον επαγγελματία. Η Κυβέρνηση της ΝΔ ήδη στην τετραετία που διανύσαμε αλλά και στην επόμενη στοχεύει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων  μέσα από προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ενισχύει την απασχόληση με προγράμματα και παράλληλα στηρίζει τον εκσυγχρονισμό αυτών, μέσα από την νέα πραγματικότητα που βιώνουμε μετά την πανδημία! Ο δρόμος είναι μεγάλος ακόμη! Η ανάπτυξη και η ενίσχυση των θέσεων εργασίας, άρα και της ρευστότητας της περιοχής είναι ο βασικός στόχος για την ευημερία της εμπορικής ζωής του τόπου μας.

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς

#η_Καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here