Μπογιές, κορδέλες, χρυσόσκονη, ψαλίδια, κόλλες, κουδουνάκια, χρωματιστα χαρτιά και χαρούμενες παιδικές φωνές επικράτησαν τις δύο τελευταίες μέρες στο Εργοστάσιο Σοκολάτας του Γουίλι Γουόνκ-εχμ, στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Α to Z» στο Άργος Ορεστικό.

 

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε τεράστιες καραμέλες, χιονάνθρωπους και βιβλία ξένων γλωσσών, η Αθηνά, μια εκ των καθηγητριών του φροντιστηρίου, ντυμένη Άη Βασίλης εργάστηκε πυρετωδώς μαζί με τα μικρά της «ξωτικά» για να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα.

Τα υλικά για τα στολίδια και τα γούρια πολυάριθμα και πολύχρωμα. Η φαντασία μπόλικη, η δημιουργικότητα ξέχειλη. Και τα παιδιά, ενθουσιασμένα για έναν και μόνο λόγο: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Το πρώτο τμήμα, των μικρότερων παιδιών, έφτιαξε στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το δεύτερο τμήμα, των μεγαλύτερων παιδιών, έφτιαξαν γούρια για τη νέα χρονιά. Η Αθηνά και η Ζωή βοηθούσαν τα παιδιά με την κατασκευή και έγω, βλέποντας όλα αυτα, ήθελα απλά να ξαναγίνω παιδάκι!

Το «πιστοποιητικό» που έλαβαν τα παιδιά αφού ολοκλήρωσαν τις κατασκευές τους

Ένας χιονάνθρωπος που απλά ήθελε να ζεσταθεί στο τζάκι αλλα… δεν του βγήκε σε καλό!

Σημαιάκια για τέλειες χριστουγεννιάτικες σέλφι!

Όπως και να το κάνουμε, γκλίττερ σημαίνει Χριστούγεννα!

Το τμήμα των μικρότερων παιδιών, που μας δείχνουν χαρούμενα τα στολίδια που έφτιαξαν!

Μετά το εργαστήριο, μαζί με τα στολίδια τους, όλοι έφυγαν με ένα ημερολόγιο «A to Z».

Σε ένα φροντιστήριο που η μάθηση συνδυάζεται με το δημιουργικό παιχνίδι, εισπράττουν ικανοποίηση όλοι: Οι παιδαγωγοί που βλέπουν τους κόπους τους να αποδίδουν, οι γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους να μορφώνονται σωστά, και φυσικά τα παιδιά, που μαθαίνουν παίζοντας! Τι καλύτερο;

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Α to Z»

Ηρ.Καραγεωργίου 3 (πιάτσα ταξί)
Άργος Ορεστικό

Τηλέφωνο: 24670444600

email: [email protected]

facebook page: www.facebook.com/a.to.zlc

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here