Ένα… πρωτότυπο μέμο έστειλε η διοίκηση των Πακιστανικών Αερογραμμών σε όλο το ιπτάμενο προσωπικό, προειδοποιώντας όσους έχουν παραπανίσια κιλά να αδυνατίσουν αλλιώς θα υποβαθμιστούν ή ενδέχεται ακόμη και να απολυθούν.

Το “τελεσίγραφο” απεστάλη σε περίπου 1.800 εργαζομένους οι οποίοι ενημερώνονται ότι επί έξι μήνες θα παρακολουθείται το βάρος τους και όποιοι παρουσιάζουν παραπάνω κιλά θα αλλάξουν τμήμα και θα τοποθετηθούν σε γραφεία ή θα δουν την πόρτα της εξόδου. Οι ιπτάμενοι φροντιστές θα διοριστούν σε γραφεία αν δεν “πιάσουν” τον στόχο σε έναν μήνα.

Η διοίκηση της εταιρείας, σύμφωνα με το έγγραφο που διέρρευσε, σκοπεύει να μειώσει κατά 15 κιλά περίπου το βάρος των υπέρβαρων υπαλλήλων. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, οι διευθύνοντες αποφάσισαν να μειώσου ντο βάρος του ιπτάμενου προσωπικού. Μετά τις 31 Ιανουαρίου, όποιος φέρει περισσότερα κιλά από τα επιθυμητά, θα αναλάβει αρμοδιότητες στο έδαφος και θα αναφέρεται στο Ιατρικό Κέντρο της εταιρείας για ιατρική εκτίμηση και θεραπεία έως ότου το βάρος φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Ακολούθως, θα πρέπει να χάσουν το βάρος τους έως την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με το μέμο, αν και δεν ορίζεται ακριβώς το επιθυμητό βάρος, αναφέρεται ότι οι υπάλληλοι πρέπει να είναι λεπτοί, ευφυείς και γυμνασμένοι. Η διοίκηση προέβη σ’ αυτήν την κίνηση έπειτα από παράπονα που δέχθηκαν από επιβάτες, που ανέφεραν ότι οι αεροσυνοδοί είναι… ευτραφείς.

Πηγή: Daily Mail

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here