Στην Κοζάνη βρέθηκε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη δημιουργία του Επιμελητηρίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η βουλευτής της ΝΔ Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι εκδηλώσεις Ξεκίνησαν με συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων παρουσία του προέδρου κ.Μίχαλου και προέδρους Επιμελητηρίων της χώρας στην παλιά Νομαρχία Κοζάνης. Ακολούθησε συνεστίαση για την κοπή της βασιλόπιτας παρουσία πλήθους επιχειρηματιών.

Στον χαιρετισμό της η Μαρία Αντωνίου ανέφερε μεταξύ άλλων:

 Από την ακριτική αυτή γωνιά της πατρίδας μας και της Μακεδονίας μας, στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης κι αισιοδοξίας στην επιχειρηματικότητα, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία μας, που τόσο σκληρά δοκιμάζεται τελευταία.

 

Η Νέα Δημοκρατία, με μία σειρά μέτρων, που περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμά της, θα στηρίξει την ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί την κινητήριο δύναμη για κάθε οικονομία και για τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών της επόμενης ημέρας στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται η Olimpia Teligioridou, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται η Olimpia Teligioridou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται η Olimpia Teligioridou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here