Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς ΚΕΛΕΤΡΟΝ: Στα …σαλόνια της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας χωρίς την στήριξη των τοπ??κών παραγόντων – Δείτε την ανακοίνωση του ομίλου:

Προκηρύχθηκε από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α. το πανελληνίο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών όλων των κατηγοριών.

Στην Α Εθνική κατηγορία και στις 16 καλύτερες ομάδες θα αγωνιστεί για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς ΚΕΛΕΤΡΟΝ.

Ο Όμιλος της πόλης μας μετά την κατάκτηση της 9ης θέσης πέρσι θα βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας από τα τέσσερα.

Η διεξαγωγή του κορυφαίου γεγονότος γίνεται ως εξής:

Οι 16 ομάδες χωρίζονται κατόπιν δημόσιας κλήρωσης σε τέσσερα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων .

Οι ομάδες κάθε γκρουπ αγωνίζονται μεταξύ τους σε δύο μονά παιχνίδια και ένα διπλό.

Με το πέρας όλων των συναντήσεων ,η τέταρτη ομάδα στην κατάταξη υποβιβάζεται και η πρώτη πάει στα μπαραζ για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση του αθλήματος με τηλεοπτική κάλυψη, συνεντεύξεις κ.α.
Η πόλη μας, ο όμιλος μας θα είναι εκεί (διαφημίζουμε την πόλη μας).

Στην Ηλιούπολη στην Αθήνα 4 με 6 Νοεμβρίου θα προσπαθήσουμε να μείνουμε ξανά στην κατηγορία,ποιους θα αντιμετωπίσουμε??? τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας ,παίκτες που αγωνίζονται σε επαγγελματικά τουρνουά στο εξωτερικό.

Είναι λυπηρό ο όμιλος διαφήμιση της ευρύτερης περιοχής της δυτ. Μακεδονίας αντί συμπαράστασης να τυχαίνει εχθρικής συμπεριφοράς από τοπικούς παράγοντες ,δηλώνει ο προπονητής του ομίλου Τοκατλίδης Χρ. 

Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για παραμονή στα σαλόνια του Ελληνικού τέννις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here