Επεκτείνει και εντείνει τη δράση του εντός και εκτός συνόρων!

Σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Τένις, στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2018, που διεξάγεται στον Μαραθώνα Αττικής, από 13 έως 18 Απριλίου, συμμετέχει ο Πρωτέας.

Τον Πρωτέα εκπροσωπούν, στην Κατηγορία κάτω των 10 ετών, η Κατερίνα Τσουλούφα και ο Ραφαήλ Γακόπουλος, που στους πρώτους αγώνες των ομίλων έπαιξαν εξαιρετικό τένις, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και ακόμη περισσότερες ελπίδες για το μέλλον. Μεγάλη επιτυχία η είσοδος στο Κυρίως Ταμπλό για τον Ραφαήλ Γακόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται εκ νέου σε αγώνες νοκ άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανάμεσα σε 150 περίπου Συλλόγους και 600 περίπου παιδιά, ο Πρωτέας είναι ο μοναδικός Σύλλογος (εκτός Θεσσαλονίκης), που συμμετέχει από ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα!

Το γεγονός αυτό δείχνει την τεράστια δυναμική και προοπτική του μακροβιότερου και ιστορικότερου Συλλόγου Τένις της περιοχής, ο οποίος από τους πρώτους κιόλας μήνες της αγωνιστικής περιόδου έχει δώσει το «παρών» σε σειρά Ενωσιακών Αγώνων και Πρωταθλημάτων, όπως επίσης και στο Διεθνές ITF Seniors στην Πτολεμαΐδα.

Πιο συγκεκριμένα:

Τον Ιανουάριο: Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 για Αγόρια και Κορίτσια (Α/Γ) κάτω των 12 ετών στην Κατερίνη και το Λιτόχωρο.

Τον Φεβρουάριο: Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 Α/Γ κάτω των 12 ετών στην Πτολεμαΐδα και Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε2, στην ίδια Κατηγορία, στα Γιάννενα.

Τον Μάρτιο: Προπαιδικό Πρωτάθλημα Α/Κ κάτω των 10 ετών στην Βέροια, Αγώνες Προετοιμασίας Α/Κ κάτω των 14 ετών στα Γρεβενά, Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών στην Έδεσσα και Διεθνές ITF Ανδρών στην Πτολεμαΐδα.

Η δράση όμως δε σταματά και η προετοιμασία των αθλητών συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις σε όλα τα τμήματα, παιδιών και ενηλίκων, για την συμμετοχή σε ολοένα και περισσότερους αγώνες και τουρνουά, με υψηλότερο επίπεδο και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, εντός και εκτός συνόρων…

Η υπεύθυνη, σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται και μάλιστα σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη, σε καταπληκτικές εγκαταστάσεις, επιβεβαιώνει με τον πιο καταλυτικό τρόπο το γιατί ο Πρωτέας κατέχει τα πρωτεία, με την ελπίδα να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο, ώστε ακόμη περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με το όμορφο αυτό άθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here